Nicki Minaj Tik Tok izazovom oživela osamdesete

Još od kako je plesni izazov postao viralan na Tik Toku publika je željno iščekivala novi hit Nicki Minaj koji je konačno ugledao svetlost dana!

Nicki Minaj važi za jednu od najvećih hip-hop ikona, a korišćenje Tik Tok platforme za popularizaciju svoje muzike već joj je postao signature move. To se dogodilo i sa pesmom Super Freaky Girl, čiji je isečak, uz prateći plesni izazov očarao korisnike širom sveta. Ova pesma sadrži i sample hita iz 1981. godine koji izvodi Rick James, tako da je Nicki uspela i da oživi duh osamdesetih na najzumerskijoj platformi.

Kako podsećaju iz Universal Music-a, numeri „Super Freaky Girl“ prethodi nekoliko uspešnih saradnji, među kojima su „We Go Up“ na kojoj je radio Fivio Foreign, „Blick Blick“ i Coi Leray, kao i dve Lil Baby kolaboracije – „Bussin“ i „Do We Have A Problem“.

Mi ćemo vas podsetiti i da je pre ovog hita zahvaljujući Tik Toku popularnost naglo skočila i njenim pesmama „Good Form„, „Barbie Tingz„, „Whole Lotta Money„, „Down in the DM“ i „Rake it up„.

Pored nove muzike, Nicki će ovoga meseca dobiti prestižno „Michael Jackson Video Vanguard“ priznanje koje se svake godine dodeljuje na MTV VMA dodeli nagrada i predstavlja slavljenje celokupnog rada tokom karijere izabranog muzičara u oblasti spotova. Takođe, u pripremi je i veliki nastup koji će obeležiti njeno prvo muzičko pojavljivanje na ovoj dodeli nagrada od 2018. godine. Sa ukupno 17 VMA nominacija i 5 osvojenih nagrada, muzičarka je ove godine nominovana u kategoriji za najbolji hip-hop muzički video za pesmu „Do We Have A Problem““, navode iz Universal Music-a.

Foto: universalmusic.rs

Zoomer
Zoomerhttp://www.zoomer.rs
ZOOMER. Priča nove generacije.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još