Mae Muller i „I Wrote A Song“ stižu u Liverpul!

Nakon što je globalna muzička kompanija TaP Music, koja je zadužena za izbor britanskih predstavnika na prestižnom takmičenju Pesma Evrovizije, završila svoje ekstenzivno traganje za ovogodišnjim predstavnikom, BBC je konačno potvrdio da će ove godine britansku zastavu nositi kantautorka Mae Muller! U pisanju pesme pod nazivom „I Wrote A Song“ pored Mae učestvovali su i nagrađivani autori Lewis Thompson i Karen Poole – koja je pisala za muzičare kao što su Kylie Minogue, Lily Allen, David Guetta i drugi. Numeru prati i veoma atraktivan muzički video.

„Veoma sam uzbuđena što ću ove godine učestvovati na Pesmi Evrovizije i predstavljati svoju državu! Ceo život sam volela da gledam ovaj festival, tako da je učestvovanje u jednom tako velikom muzičkom takmičenju jednostavno neverovatno. Veliki sam obožavalac mnogih muzičara koji su ostvarili neverovatne uspehe na Pesmi Evrovizije – od grupe ABBA pa sve do Måneskin-a. Sam Ryder je bio fenomenalan prošle godine i dokazao je da Velika Britanija može da se vrati na levu stranu tabele i da bude jedan od lidera!“, izjavila je Mae.

Iako je pesma plesnog ritma i pravi klupski hit, tekst je nastao u periodu krhkog emotivnog stanja autorke. „Ovaj singl sam napisala pre nekoliko meseci kada sam prolazila kroz težak period i želela sam da se na neki način osetim osnaženo na polju ljubavnih odnosa, tako da mi je drago što je baš ova numera izabrana za ovogodišnju Pesmu Evrovizije – ovo je zaista san“, rekla je muzičarka o svom novom izdanju.

Nakon potpisivanja ugovora sa izdavačkom kućom Capitol Records UK, koja je deo Universal Music grupe, Mae nastavlja da se ističe kao jedna od vodećih pop zvezda u Velikoj Britaniji, a dokaz tome su nominacije na MTV EMA i VMA manifestacijama. Od tada njena muzika broji preko dve milijarde slušanja i 5,5 miliona slušalaca mesečno na muzičkoj platformi Spotify. Ona sada vredno priprema svoj scenski nastup koji će publici predstaviti u finalnoj večeri takmičenja 13. maja pod rednim brojem 26.

Naslovna fotografija: Universal Music Serbia

Zoomer
Zoomerhttp://www.zoomer.rs
ZOOMER. Priča nove generacije.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još