Kristina Kika Jovanović: Publika je peti član našeg benda

Glumica, alt pop pevačica i kantautorka Kristina Kika Jovanović zajedno sa svojim bendom KIKA predstaviće svoj novi album Na ivici mogućnosti na koncertnoj promociji koja će biti održana u Zappa Bazi u četvrtak, 9. marta u 21 čas (Bulevar Vojvode Bojovića 30a).

Kristina Kika Jovanović frontmenka benda je nagrađivana glumica i publici poznata po televizijskim, filmskim i pozorišnim ulogama. U svet muzike je uplivala kao prateći vokal benda E-Play. Njeni nastupi odišu neverovatnom energijom koja je podržana sjajnim muzičarima koji doživljaj svirke uživo uzdižu na najviši nivo. Sa bendom KIKA objavila je prvi studijski album „Posledica puberteta“, a nakon toga i samostalni album „Na ivici mogućnosti“.

Članovi alternativnog pop benda KIКA su: Kristina Kika Jovanović (vokal), Andreja Jovanović (bubanj), Matija Anđelković (klavijature) i Branko Spasić (bas gitara). Gost na albumu „Na ivici mogućnosti“ je Aleksandar Sedlar, a mastering za pesme je radio Goran Antović.

Povodom nastupa i proslave prvog rođendana albuma Kristina Kika Jovanović je izjavila: „Već sad znamo da će na nastupu biti veliki broj naših prijatelja u publici, a posebno se radujemo novim licima sa kojima ćemo da podelimo plodove celogodišnjeg rada. Svirke koje smo do sada imali ostavljale su nas punog srca jer je publika divno reagovala na pesme, prihvatila nas i odvela u sasvim treću dimenziju, što nikoga ne može ostaviti ravnodušnim. Svirka uživo je, za nas, jedan od najboljih aspekata muzike, ako ne i najbolji, baš zbog te razmene energije. Publika je peti član našeg benda. Na koncertu ćemo izvoditi pesme sa albuma, kao i par novih stvari koje će premijerno biti izvedene pred publikom“.

Uz saradnju sa izdavačkom kućom Long Play i uz podršku SOKOJ-a, muzika KIKA benda je napustila papir, stan, studio i sada je dostupna svima.

Album „Na ivici mogućnosti“ je propraćen sa dva spota i vizualima. Spot za pesmu „Pokvarila“ režirala je Ana Miladinović, a „U mraku“ Jelena Pavlović. Vizuale za preostale singlove sa albuma je radila vizuelna umetnica Maja Đorđević.

Karte za koncert su u pretprodaji po ceni od 600 dinara u Zappa Baru (Kralja Petra 41) i preko linka tickets.rs. Uz prvih 50 ulaznica dobija se CD. Na dan koncerta karte će koštati 800 dinara, kao i na ulazu Zappa Baze.

Foto: Ana Miladinović

Zoomer
Zoomerhttp://www.zoomer.rs
ZOOMER. Priča nove generacije.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još