Izborila se za decu, pa poručila ženama: dignite glas!

Pevačica Tanja Savić juče je sletela u Beograd. Sa svojim sinovima! Već godinu i po dana, koliko traje i pandemija korona virusa, traje i borba Tanje Savić da ponovo bude sa decom koju je, bez njenog pristanka, suprug odveo u Australiju.

Iako nije želela da komentariše slučaj, Tanja je nakon sletanja poslala poruku podrške svima koji se nalaze u sličnoj situaciji.

„Borite se do kraja. Boriti se nije sramota. Protiv bilo kakvog nasilja, bilo psihičkog ili fizičkog, treba dići glas u javnosti i to nije sramota. Da ja nisam progovorila ništa se ne bi desilo“, izjavila je Tanja Savić okupljenim reporterima.

Tanja je izjavila i da je svesna da je svojim primerom mnogima pomogla, iako u tom trenutku nije bila svesna da će njena objava na Instagramu proizvesti takve reakcije.

„Jedino putem svog Instagrama sam mogla da se obratim, stvarno mi je bilo teško i trebalo mi je neko olakšanje. Tada sam videla da sam uradila pravu stvar, da su se mnoge žene javile, mnoge majke, čak i neki očevi koji su ostali bez svoje dece i znam da sam pomogla mnogim ljudima da se samosveste i da se probude“, objasnila je Tanja i dodala da niko ne treba da živi u toksičnoj vezi.

„Svi zaslužujemo da budemo srećni. Svako od nas pojedinačno. Ne treba da trpimo nikoga, nikakve torture, nikakve kontrole – gde si, šta radiš – to je pakao i zatvor“, poručila je Tanja.

Podsećanja radi, suprug Tanje Savić Dušan Jovančević odveo je decu, bez Tanjinog odobrenja, u Australiju na početku pandemije korona virusa, a pevačica je slučaj objavila u javnosti nakon što joj je suprug više dana onemogućavao kontakt sa decom. Od tada traje pevačicina zakonska borba, a detalji slučaja koji su izašli u javnost oslikavali su sliku kontinuiranog porodičnog nasilja.

Nemanja Marinović
Kad ne uređuje tekstove, bistri politiku. Kad ne bistri politiku, bistri pop kulturu.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još