Drugari koji Hoće u pozorište traže volontere

Volite pozorište? Volite da posećujete predstave, razgovarate sa glumcima, pišete o pozorišnim temama? Onda je portal Hoću u pozorište pravo mesto za vas!

Ova mlada ekipa zaljubljenika i zaljubljenica u pozorište traži nove saradnike i saradnice za rad na portalu. Prethodno iskustvo ili poznavanje rada portala nije neophodno, važno je samo da volite pozorište i da ste motivisani za rad u zanimljivom i dinamičnom okruženju.

A kako to tačno izgleda?
„Pričamo sa svima – glumcima, rediteljima, mladima, starima i svima koje tu još usput nađemo. Putujemo po festivalima koji se održavaju u različitim delovima Srbije, gledamo puno predstava i pišemo o tome, a takođe fotkamo sve u i oko pozorišta. Osim toga imamo i kul Instagram profil, kako kažu naši pratioci“, kaže ova sjajna ekipa u svom konkursu.

Ekipa portala traži mlade ljude od 16 do 26 godina, iz svih krajeva Srbije, koji su zaljubljeni u pozorište, entuzijastični, dobri timski igrači i spremni da ulože svoje vreme i talenat u volontiranje na portalu promišljajući i promovišući pozorište na drugačiji način. A trenutno je i širok opseg mogućih pozicija – potrebni su novinari i novinarke, fotografi i fotografkinje, grafički dizajneri i dizajnerke i PR menadžeri i menadžerke.

Ako vam nešto od ovoga zvuči zanimljivo, prijavite se na popunjavanjem forme na linku: https://forms.gle/9b954ej3zCPcuDhR6

Za više informacija, posetite portal Hoću u pozorište, ili im pišite na mejl kontakt@hocupozoriste.rs

Konkurs traje do 25. juna.

Zoomer
Zoomerhttp://www.zoomer.rs
ZOOMER. Priča nove generacije.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još