Druga Univerzijada apsolvenata regiona na Mašinskom fakultetu: Forum UNAPRED 2023

Druga Univerzijada apsolvenata regiona „Forum UNAPRED“ biće održana u subotu, 2. septembra na Mašinskom fakultetu u Beogradu.

Univerzijada je nastala sa ciljem povezivanja studenata završnih/master studija i kompanija koje tragaju za kandidatima za popunjavanje slobodnih pozicija. Kao i prethodne godine, učesnike očekuju panel diskusije na goruće teme zapošljavanja, HR trendova u kompanijama i karijernog razvoja. Događaj organizuju platforma StudENTER i Savez studenata Mašinskog fakulteta.

je povodom događaja izjavio:

Nakon sjajnih utisaka posle Foruma UNAPRED prošle godine, izuzetno mi je drago da se i ove godine družimo na drugoj po redu UNiverzijadi APsolvenata REgionalnih Država. Pred nama je Forum UNAPRED 2023 – koji će i ove godine okupiti kompanije, eksperte iz različitih oblasti, kao i predstavnike akademskog sveta, studente, apsolvente, visokoobrazovane kandidate iz različitih naučnih polja„, izjavio je Miloš Vasić, organizator Univerzijade i dodao da će poseban segment biti NETWORKING. „To su štandovi kompanija – nalik mini sajmu privrede – gde će direktno svako od učesnika imati priliku da razgovara sa predstavnicima kompanije. Sa posebnim zadovoljstvom ističem da je prošle godine značajan broj studenata na taj način sebi obezbedilo praksu, a kasnije i zaposlenje. Prošle godine smo istakli da verujemo da će događaj postati tradicionalan, i drago nam je da tim putem i idemo. A kako je jedan od glavnih ciljeva i StudENTER-a i Foruma UNAPRED da pomognemo studentima da se ostvare u profesionalnom segmentu, omogućili smo besplatne kotizacije za prvih 100 prijavljenih studenata. Pozivam ih da se prijave što pre putem linka i obezbede svoje mesto na Forumu UNAPRED„, objašnjava.

Za UNAPRED se mogu prijaviti apsolventi osnovnih i master studija Beogradskog univerziteta, kao i sa drugih srpskih i univerziteta zemalja regiona (Crne Gore, Albanije, BiH, Hrvatske, Severne Makedonije). Organizatori su od ove godine prijavu proširili i na sve one koji su završili fakultet i u aktivnoj su potrazi za poslom.

Učesnici Univerzijade biće predstavnici univerziteta, privrednih komora, startup-ova, banaka, biznis konsultanata, ministarstava i privrednika iz regiona, a uskoro će biti objavljen i finalni program događaja.

ZA PRVIH 100 PRIJAVLJENIH STUDENATA BIĆE obezbeđena BESPLATNA KOTIZACIJA.

Zoomer
Zoomerhttp://www.zoomer.rs
ZOOMER. Priča nove generacije.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još