Dokumentarna serija „Hamerovi” otkriva nasleđe mračnih tajni dinastije Hamer

HAMEROVI, dugo očekivani dokumentarni serijal discovery+ koji beleži duboko zabrinjavajuće optužbe protiv miljenika kritike, glumca Armija Hamera i mračnog, izopačenog nasleđa dinastije Hamer, emituje se na TLC kanalu, nedeljom od 22 sata. Sa ekskluzivnim pristupom i šokantnim otkrićima, dokumentarni film vodi gledaoce u mračne igre porodice Hamer tokom tri razotkrivajuće epizode.

Optužbe za silovanje i zlostavljanje iznete protiv Armija Hamera u poslednjih nekoliko godina samo su vrh ledenog brega kada je u pitanju porodica Hamer. Sa „Hamerovima”, svedoci smo zaista uznemirujućih detalja i zlokobnih tajni koje novac i moć ne mogu zauvek da skrivaju” rekao je Džejson Sarlanis, predsednik kriminalističkog i istražnog sadržaja, na linearnim kanalima i strimingu. „Ovaj dokumentarac pruža važnu platformu za neverovatno hrabre žene koje su se javile da podele svoje priče, i nadamo se da će njihova hrabrost inspirisati druge da nastave smislene razgovore o zlostavljanju u našem društvu“, dodao je.

Hamerov meteorski uspon do slave srušio se kada su žrtve počele da izlaze sa uznemirujućim pričama o ropstvu, fantazijama o kanibalizmu, vezivanju i to je bio samo početak. Optužbe za silovanje i zlostavljanje iznete protiv Armija Hamera 2021. godine šokirale su holivudske insajdere i fanove širom sveta.

Ovaj dokumentarni film počinje 2020. godine, na vrhuncu Hamerovog uspona. Uz ekskluzivna otkrića Armijeve tetke, Kejsi Hamer i višestrukih preživelih od Armijevog navodnog zlostavljanja, dokumentarni serijal iznosi na videlo mračne tajne – od optužbi za nasilje i zlostavljanje do političke manipulacije i finansijske prevare – skrivene u jednoj od najistaknutijih američkih porodica.

Svaka epizoda će osvetliti izopačeni obrazac zlostavljanja koji se proteže daleko dalje od optužbi protiv osramoćenog glumca. Zajedno sa mnoštvom neverovatnih arhivskih snimaka, „Hamerovi” prepliću jezivu priču o disfunkcionalnosti i zlobi koja raste iza decenija moći i novca.

Režiju serijala potpisuju Eli Hakami i Džulijan P. Hobs za discovery+ dok je sama Kejsi Hamer u ulozi konsultanta.

Promo

Naslovna fotografija: Abaca Press / Alamy Stock Photo

Avatar
Zoomerhttp://www.zoomer.rs
ZOOMER. Priča nove generacije.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

tam: Sve mi je ravno kao Panonija

Nakon zapažene numere „rizik“ koja govori o borbi za pravu ljubav, iako je ulog nekada veliki, talentovana kantautorka i mlada pop zvezda tam predstavlja novi singl!...

Nina Pantović: U Crnoj Gori grade mHe iako nam nisu ni potrebne

Kada su u pitanju mini hidroelektrane, najčešće će nam ih prikazati kao neophodne za energetsku stabilnost i kao apsolutni imperativ da sutra...

Romska partija podnela prijavu protiv Šapića: Ako neko treba da se civilizuje to je on

Protiv gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića nadležnim organima je podneta krivična prijava povodom njegove diskrimionatorne izjave upućena prema Romima.

Solidarnost sa aktivistima/kinjama u Banja Luci

Usled društvenih okolnosti u Banja Luci, koje uključuju događaje nasilni čin oduzimanja zastave duginih boja na Osmomartovskom maršu, napade na novinare, te...

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još