Bojana Stamenov prekinula letovanje da očita bukvicu novinarima

Pevačica Bojana Stamenov je smršala više od 80 kilograma, verovatno to sada i ptice na grani znaju. Kako? Regulisanjem ishrane i redovnim treninzima. Međutim, u delu javnosti i medija stalno se spekuliše o tome da li je za svoju novu liniju morala da ide „pod nož”, konkretno, da li je operisala želudac.

Pevačicu su takvi natpisi toliko iznervirali da se direktno sa letovanja u reels-u na Instagramu obratila svim medijima.

E pe ovako, sad je dosta. Zamolila bih najljubaznije sve medije i portale da prekinu da pišu da sam operisala želudac. Nisam operisala želudac i nemam šta da kažem na tu temu. Sve što sam imala rekla sam u emisiji „RTS ordinacija”, bila sam i u „Da sam ja neko” kod naše divne Rade. Imate na jutjubu, možete da pogledate. Ko ne veruje, ja ne mogu da vam pomognem, time ne mogu da se bavim, nemam vremena, živim svoj život i jako mi je lepo. Štaviše, prekidate mi letovanje“, poručila je Stamenov i dodala da više neće davati izjave za medije na temu mršavljenja.

Zamislite, skinula sam za godinu i po dana skoro 80 kilograma samo treninzima, ishranom, upornošću i voljom svojom… uz veliku podršku svojih svih trenera, prijateljica, drugarica, familije uže i šire i one krvne i one ne, na čemu sam im beskrajno zahvalna“, dodala je.

Na kraju, imala je jasnu poruku za sve medije.

Ja vas najlepše molim da prekinete da pišete gluposti i laži jer ja nisam estradna ličnost koja će da se tužaka, ali stvarno nemojte vaše medije da punite lažima, aman!“, završila je Stamenov.

Naslovna fotografija: Bojana Stamenov / Instagram


Nemanja Marinović
Nemanja Marinović
Kad ne uređuje tekstove, bistri politiku. Kad ne bistri politiku, bistri pop kulturu.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Jachim Zoomira nedelju 082

According to a tally by The Associated Press, at least 11 people have been killed since protests began earlier this month after the funeral...

Ne davimo Beograd menja ime i postaje stranka

Pokret Ne davimo Beograd prerasta u partiju, širi se na celu Srbiju i menja ime - odluka je sa šeste skupštine ovog...

Zoomer preporuka: švedski film „O beskonačnosti“

Za sve ljubitelje evropske, a posebno skandinavske kinematografije, posle letnje pauze vraća se Skandinofilmsko veče! Filmski susreti koje...

Prva žena premijer u Italiji? I to desničarka

Trend da najveće političke uspehe žene u politici osvajaju u desničarskim partijama nastavlja se i u Italiji. Nakon Francuske i Velike Britanije,...

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još