Beogradski irski festival poziva volontere da se prijave

Beogradski irski festival (BIF) manifestacija koja tradicionalno svakog marta domaćoj publici predstavlja umetnost i kulturu Irske, ove godine biće održan dvanaesti put, od 8. do 18. marta kao Nedelja svetog Patrika u Beogradu!

Tokom deset dana beogradska publika imaće priliku da uživa u selekciji irskih filmova, učestvuje u debatnim razgovorima sa rediteljima, piscima i novinarima iz Irske, sazna više o ovoj zemlji i njenoj kulturi kroz druženje sa Ircima koji žive u Srbiji.

Ovog marta publiku očekuje i ekskluzivan sadržaj o čemu ćemo više govoriti naredne nedelje kada ceo program bude objavljen.

Prošle godine u organizaciji Festivala učestvovali su i volonteri koji su nam pomagali u produkciji, organizaciji i promociji događaja, ali i uživali u odličnim žurkama! Želimo da nastavimo sa ovom praksom i pozivamo zainteresovane za volontiranje da nam se jave!

Ukoliko imate više od 18 godina, govorite engleski jezik, želite da se upoznate sa organizacijom jednog od najautentičnijih festivala u regionu, da steknete nova znanja i iskustva, upoznate nove ljude, pridružite se našem timu!

Svi zainteresovani mogu da na e-mail adresu info@belgradeirishfestival.rs pošalju svoju kratku biografiju (jedna strana A4) kao i kratko motivaciono pismo (do 150 reči).

Prijave primamo do 20. februara 2024. godine a onda – odabrani tim kreće u akciju.

Svi volonteri će dobiti sertifikat o volontiranju i, naravno, besplatan pristup svim festivalskim događajima.

Zoomer
Zoomerhttp://www.zoomer.rs
ZOOMER. Priča nove generacije.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još