Avgustovski Piknik u parku ispred Muzeja savremene umetnosti u Beogradu

U nedelju 13. avgusta od 12h očekuje vas treći Piknik u ovoj sezoni u parku ispred Muzeja savremene umetnosti na Novom Beogradu u organizaciji Kišobrana.

U pozivu za prisustvovanje ovom trećem Pikniku u sezonu iz organizacije Kišobran poručuju: „Istražujemo sa vama beogradske parkove i muzeje i koristimo ove tople letnje dane da vam pokažemo kako je sa prirodom i zelenilom uvek bar par stepeni prijatnije. Uživajmo u prirodi i gradskim parkovima i čuvajmo ih što bolje možemo jer su zelene oaze najbitniji deo svakog grada.

Muzičko putovanje kroz park ispred Muzeja savremene umetnosti vodiće beogradski DJevi Stevie Whisper i Phillie P, a od rekreativnih aktivnosti u organizaciji Piknika preporučujemo vam joga session sa Foton joga studiom i stoni tenis i šah u organizaciji Aktivnog kliuba.

Muzej savremene umetnosti trenutno u svom  programu ima tri izložbe na različitim nivoima muzeja i sve tri ih možete posetiti za vreme trajanja Piknika, tj do 18h kada se muzej zatvara. Za sve posetioce Piknika obezbeđen je popust na karte za ulazak u muzej sa 50% popusta.

Od programa za decu pozivamo vas da prijavite decu uzrasta od 6 do 15 godina na radionice zabavne nauke u organizaciji MoleKul centra za zabavnu nauku. Broj dece koji može učestvovati na radionicama je ograničen, a prijave počinju 7. avgusta. Za detalje prijavljivanja pratite Piknik Facebook i instagram nalog.

Ove sezone na Pikniku obezbeđena je i šira ponudu hrane i pića zajedno sa partnerima kafeom Zaokret, Burger House Bros, pizerijom Đani, 2Tales destilerijom, Salto pivarom, Eden vinarijom, Ferdinand knedlama, Bubamara gelatom ali i sa novom ponudom Knjaz Miloš aromatizovanih kiselih voda.

U saradnji sa kompanijom Knjaz Miloš ove godine organizuovana je i reciklaža na samom Pikniku uz obezbeđene reciklažne Sekopak kontejnere. 

Svake godine Piknik se trudi da unapredi i pronađe nove načine za korišćenje manje plastike i pravljenje što manje plastičnog otpada. Svo piće na Pikniku služi se isključivo u Piknik čašama od višekratne plastike i ukoliko imate Piknik čašu sa nekog od prethodnih Piknika možete je koristiti na svakom Pikniku, a ukoliko nemate možete kupiti svoju koja će vas služiti i ove i sledećih sezona Piknika. 

Fotografije: Predrag Todorović, promo

Zoomer
Zoomerhttp://www.zoomer.rs
ZOOMER. Priča nove generacije.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još