Astro savetnica jedinstvenog humora upozorava na period pred nama

Adriana ili Vruć astro vetar, kako je znaju njeni verni fanovi nesvakidašnja je pojava na srpskoj astro sceni. Za početak, astrologija joj je više kao nekakav hobi proizišao pre svega iz njenog duha sklonog ka katastrofizaciji stvari i pojava oko sebe.

Iskreni da budemo, nije teško u ovoj zemlji biti pesimista, pogotovo ako osvestimo jačanje desničarskih narativa. Srećom VAV odnosno Vruć astro vetar ima još vreliji, cinizmom oplemenjeni, smisao za humor tako da ćemo njene reči kao gorku pilulu izmrvljenu u najlepši sladoled, progutati sasvim lagano.

Evo kakav nas pakao očekuje:

ASTRO PREGLED OKTOBAR-DECEMBAR 2020 by VAV

I konačno ušli smo u poslednji kvartal ove karmičke, proklete i ucenjene 2020. godine. Ko je došao po lepe vesti, neka odmah nastavi skrol jer ovde neće biti niti jedne, obzirom da planetarna energija sa ovim tranzitima nastavlja da razara ko po zadatku. Ulaskom Sunca u Vagu na nebu se napravio još jedan zahtevan T aspekt kojeg čine na vrhu Jupiter, Saturn i Pluton u Jarcu. A već dovoljno loša situacija postaje blago tragična kada Mars uđe u Ovna.

JEL MOŽEŠ DA PRESTANEŠ ZA OVIM ASTRALNIM IŽIVLJAVANJIMA PO NAMA I DA OBJASNIŠ KAO NEKA RAZUMNA OSOBA ŠTA U TOME NE VALJA? (pitanje iz publike)

Mnogo toga. Za početak Mars je krenuo retrogradno. Sa ovom energijom u padu idemo ali ne stižemo nigde, svako ko je verovao da se trud isplati uverava se da je jedna obična budala. Sa stacionarnim Marsom nema zajebavanja. U pitanju je duboka, teška energija koja radi iznutra. To je poziv da se sedne u crnu rupu, da se u njoj odstoji i da se prepozna šta je u njoj još ostalo od starih tvrdokornih rana, povreda i nabojitih emotivnih obrazaca, da ne kažem kompleksa u čijoj smo vlasti.

ZNAČI BILO BI DOBRO DA PRITERAMO SEBE UZ VRATA?

Tako je. Po mogućstvu siledžijski.

A JEL IMA NEKIH POMERANJA U SVETSKIM PRILIKAMA ILI NASTAVLJAMO DA ŽIVIMO KO PACOVI? (pitanje iz publike)

Pacovi su odlična reč. Po istočnom horoskopu 2020. je GODINA U ZNAKU PACOVA sa osnovnim elementom u METALU. Dakle godina zaraze koja se prenosi iglom, avionom, a dolazi iz kontrolisanih laboratorijskih uslova. Godina pred nama je drastično drugačija, ali o tome više u sledećoj epizodi Intuitivnog Vodiča kroz Galaksiju početkom januara 2021.

Izbor fotografije: Adriana Vruć astro vetar a.k.a. VAV

U LOOP-U SI. TERAJ DALJE. (sugestija iz publike)

U svetu pravolinijski eksplozivni događaji se nastavljaju. Rušenje, mržnja, impulsivni bezumni napadi, a TRANZITNI MERKUR IZ ZNAKA ŠKORPIJE u retrogradnom hodu doneće i po koju prirodnu nepogodu i zakulisne otimačine. Obračuni i kolektivni sukobi na ulicama se nastavljaju (Berlin, Minsk). Kosmičko čišćenje po definiciji.

KOJE SU OVO BALJEZGARIJE SUNCE TI *EBE*! (usklik iz publike)

Izvolite napolje.

PA KAKO DA METABOLIŠEMO OVE TEŠKE ENERGIJE? ŠTA KAŽU NEBESA? (novo pitanje iz publike)

Vreme je za tišinu i meditaciju. Vratite se u svoj centar. Razmislite GDE VAM JE SIDRIŠTE. Kad Saturn udari na Mars odustaje se od svakog rizika I spoljne intervencije. Umesto da stičete neophodne poene o sebi negde napolju, vreme je za grube radove na, u i sa sobom – dakle ovde ne pričamo o finom poliranju, već o odgušenju pod pritiskom. Visokim pritiskom.

DA LI OVAJ PLANETARNI GANG BANG IMA KRAJ? (poslednje pitanje za danas opet iz publike)

Kao i svaki, ima i ovaj. Kolektivno izvlačenje iz gabule počinje 19. septembra kada se ispravlja retrogradni Saturn. Međutim oporavak će biti postepen i neprimetan, naročito nakon onoga što će nas sačekati na samom kraju. VELIKO FINALE sa tektonskim potresom počinje sa POMRAČENJEM MESECA u Blizanicma 30. novembra nakon kojeg sledi i POMRAČENJE SUNCA u Strelcu 14. decembra. Sad da vi znate ono što ja znam, samo bismo se gledali i ćutali dugo. U svakom slučaju, nakon što tako okrvavljeni i iznureni na podu dobijemo po još jedan šut u glavu, ovaj galaktički DP konačno prestaje. Počinje nova (astro) era. Do tada topovi ostaju puni, pešadija je spremna. Nije momenat za kurcobacanje bilo koje vrste. Sreća pa sam tu.

Iako možda ne tako očigledno,

voli vas vaš Vruć astro vetar Dri.

Zoomer
Zoomerhttp://www.zoomer.rs
ZOOMER. Priča nove generacije.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još