Akcija Reflektor Teatra: dve karte po ceni jedne

Akcija Reflektor Teatra: za sve Zoomere dve karte po ceni jedne!

Reflektor Teatar sve verne čitaoce Zoomera nagrađuje poklon kartom za predstavu „Kiseonik” koja se igra u Dorćol Platzu u četvrtak, 15. jula! Na svaku kupljenu kartu, čitaoci Zoomera dobijaju još jednu kartu besplatno za sebi dragu osobu. Povedite nekog ko vam je drag i uživajte u ovoj sjajnoj predstavi.

Sve što treba da uradite da bi dobili poklon kartu jeste da nam se javite putem društvenih mreža ili na mejl zoomer@e8.org.rs najkasnije do četvrtka, 15. jula u podne.

„Ova drama prati priču Saše i Saše, para koji se zaljubljuje na trgu u Moskvi. Ona zastupa i brani svet devojke iz Moskve, a on momka iz mesta Serpuhov iz provincije Rusije. Delo je pisano kao filozofska rasprava dve osobe koje se vole, ali im se porekla koja su i dalje uticala na formiranje njihove socijalne, verske i političke sfere i svesti o životu ne podudaraju. Ona postavlja i otvara mnoga suštinska pitanja, a jedno od njih je, kako sami glumci predstave kažu – u ovom besmislenom, punom mržnje, beskiseoničkom svetu, šta je glavno čime čovek treba da se vodi kroz život – da li može da se vodi verskim kanonima, božijim zapovestima ili instiktima i potrebama” – opisao je ovu predstavu Oblakoder.

Zoomer
Zoomerhttp://www.zoomer.rs
ZOOMER. Priča nove generacije.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još