U četvrtak stiže „Kiseonik“ u Reflektor Teatar

Po ovoj vrućini svima nam treba malo više kiseonika!

E, pa „Kiseonik“ stiže u četvrtak u Reflektor teatar. Radi se o eksperimentalnoj drami Ivana Viripajeva koja se sastoji od 10 kompozicija, a na scenu ju je postavila Milja Mazarak. Uloge Saše i Saše, zaljubljenog para, donose Sofija Mijatović i Miloš Lazarov.

Predstavu svakako ne treba propustiti jer smo sigurni da će vas oduševiti, kao i publiku na prethodnim izvođenjima, ali i stručnu javnost. Ovom predstavom, glumica Sofija Mijatović na 4. Pozorišnom Kustendorfu osvojila je nagradu „Zlatni list“ za najbolju glumicu Festivala, a Milja Mazarak osvojila je nagradu za najbolju režiju.

Da bismo vam još malo zagolicali maštu, objavićemo opis predstave koji su sjajno sastavile drage kolege iz Oblakodera: „Ova drama prati priču Saše i Saše, para koji se zaljubljuje na trgu u Moskvi. Ona zastupa i brani svet devojke iz Moskve, a on momka iz mesta Serpuhov iz provincije Rusije. Delo je pisano kao filozofska rasprava dve osobe koje se vole, ali im se porekla koja su i dalje uticala na formiranje njihove socijalne, verske i političke sfere i svesti o životu ne podudaraju. Ona postavlja i otvara mnoga suštinska pitanja, a jedno od njih je, kako sami glumci predstave kažu – u ovom besmislenom, punom mržnje, beskiseoničkom svetu, šta je glavno čime čovek treba da se vodi kroz život – da li može da se vodi verskim kanonima, božijim zapovestima ili instiktima i potrebama“.

Predstava se igra u četvrtak, 15. jula na sceni Dorćol Platz-a, sa početkom od 21h.

Ulaznice se mogu rezervisati putem telefona 060 300 888 6 (poziv, SMS) ili putem društvenih mreža Reflektor teatra, kao i kupiti na Tickets.rs prodajnim mestima i na blagajni Reflektor teatra svakog radnog dana od 10 do 17h, odnosno do početka predstave na dan izvođenja.

Ulaznice za organizovane grupe (škole, fakultete, preduzeća, organizacije, udruženja) možete rezervisati pozivom na telefon (+381) 060 300 888 6.

Zoomer
Zoomerhttp://www.zoomer.rs
ZOOMER. Priča nove generacije.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još