ZOOMER Player by ILIJA!

Sećate ga se iz druge sezone X Factora, a danas studira muzičke studije na Berkliju! Za ZOOMER Player svoje omiljene pesme ove nedelje bira Ilija Mihailović! ⚡⚡⚡

⚡⚡⚡⚡⚡

„Verovatno bih potpuno promenio da ste me pitali sutra, jaaako je teško izdvojiti pet pesama. Ali trudio sam se da bude raznovrsno i da okvirno dočara moja interesovanja u muzici“

Ilija

Sade – No Ordinary Love

Sade mi je generalno najvezi uzor. Omiljeni band, singer/songwriter… Konkretno ova pesma ima divan tekst (kao i svaka Sade pesma) i bazira se na davanju i prepuštanju. 

⚡⚡⚡⚡⚡

Brian McKnight – One Last Cry

Brian McKnight, takođe jedan od večnih idola i najboljih predstavnika pravog oldschool R&B zvuka. Ova pesma je jedna od retkih pesama koja me uvek 100% pogodi kada je čujem. 

⚡⚡⚡⚡⚡

Aretha Franklin – Ain’t No Way

Aretha Franklin, kraljica soula i jedna od njenih najlepših pesama – „Ain’t No Way“. Jedan veliki evergreen i moj možda omiljeni bridge ikada.

⚡⚡⚡⚡⚡

Justin Timberlake – What Goes Around… Comes Around

Instrumentacija i vajb ove pesme su nešto što ne zastareva. Jedna od pesama koje me nikada neće smoriti i u kojoj ima dosta prostora za igru i improvizaciju. 

⚡⚡⚡⚡⚡

Kirk Frankin – Love Theory

Kao neko ko se dosta bavi gospel muzikom i često peva u crkvi, Kurk Franklin mi je jedan od omiljenih umetnika, a konkretno „Love Theory” pesma koja pokreće ljude i tera ih da svi pevaju zajedno od prvog do poslednjeg takta.

⚡⚡⚡⚡⚡

Šta je vama all time favorite?
Pišite nam u komentarima, a do tad slušajte Ilijinu plejlistu!

Nemanja Marinović
Kad ne uređuje tekstove, bistri politiku. Kad ne bistri politiku, bistri pop kulturu.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još