TRENDING: Stigla nova lica

Na vrhu trendinga situacija je nepromenjena – dominiraju i dalje Voyage i Elena sa svojim hitom „London“, a prate ih Albino i Amna i „Prođi sa mnom Bosnom“. Na trećem mestu sada su Seksi i Bandra i „Tacna kartica“, a na četvrtom duet godine – Aleksandra Mladenović i Andreana Čekić i „Volim ga“. Mali pad je doživeo Coby, ali je „Kada svane“ u dalje u top pet. E sad, pošto je vrh dosadan, idemo na listu narednih pet jer je to mnogo zabavnije!

PRATEĆI SADRŽAJ TRENDINGA

SEKI – ALEN DELON

Mlađi znaju ko je Seki, stariji ko je Alen Delon – a uz turbofolk gas ovo mora biti hit! „Kada prođem selom, misle Alen Delon, samo ja bih smeo plišano odelo„! Pesma je realno kemp i jedna dobra sprdnja, ali volimo!


SENIDAH – DVA PRSTA

Spot je odličan, pesma malo već viđeno. Klasična Senidah. Ali kad klasična Senidah nije bila u trendingu?


HURRICANE – AL CAPONE / POLJUPCI U ZORU

Ako može Alen Delon, može i Al Kapone! Nova generacija „Uraganki“ je izbacila prve singlove i već je jasno da će mlađa generacija ići mnogo više ka folku, nego ka popu kao prva generacija. I one su koketirali, ali ovo je već otvoreni folk što se posebno vidi u pesmi „Poljupci u zoru“, koja je takođe u trendingu. I to je potpuno okej! Ne mora sve biti gas.


DADO POLUMENTA X ERMINA – FALI MI

Posle dužeg vremena u trendingu opet Dado Polumenta i to u duetu sa Nerminom. Naravno da je gas-folk, naravno da je Dado ponovo našao nju „negde na istoku“ i sve nekako zvuči već viđeno. Ali u redu.

KOJI SU VAŠI OMILJENI NOVITETI?!

Nemanja Marinović
Kad ne uređuje tekstove, bistri politiku. Kad ne bistri politiku, bistri pop kulturu.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još