TRENDING: Šta se sluša ovih dana

Kao što smo utvrdili u razgovoru sa rep zvezdom Mimi Mercedez – muzička scena je u ekspanziji! Zato je vreme i da mi redovno pratimo šta se sluša i šta je u trendu ovih dana. A ova nedelja je, možemo slobodno reći, vrlo uzbudljiva.

SANJA VUĆIĆ – OMAĐIJAN

Na prvom mestu u našoj zemlji, a i na trending listama i pojedinih drugih zemalja, prvi solo singl Sanje Vučić nakon rastanka prve postavke grupe Hurricane. Iako se nije previše proslavila u emisiji AmiG Show gde je singl promovisan, pesma je ipak vrlo brzo stigla do publike i izdominirala top listama. Čekamo prve solo singlove i ostalih devojaka iz grupe, pa da vidimo kome će se najviše Hurricane fanovi prikloniti i da li ih je Sanja prve „omađijala„.


POPOV – MIKI MIKI

Iako tviteraši prozivaju da je „Jel ovo Popov“ zapravo „Coby jel si ti radio traku sa Ali Express-a„, možemo slobodno reći da je „Jel ovo Popov“ nova oznaka za siguran hit, a kanal Generacija Zed zahvaljujući njemu je i dalje u vrhu trendinga. U ovom trenutku No2, njegov „Miki Miki“ već stiže blizu 4 miliona pregleda. Slađani Milošević i Breni su istoimeni hitovi najveći u karijeri, pa red je i da Zoomeri dobiju svog „Mikija“ za novo doba.


HENNY – BRATZ

Henny is on fire! Još uvek se nismo smorili od „Martinija“ (a možda nikad i nećemo) – a on je već pokosio sve novim hitom. „Bratz“ je trenutno No3 na youtube trendingu, a na ostalim mrežama je, moglo bi se reći, već dominantan hit. Kao i prethodni hit, svašta nešto problematično možemo tu pronaći, ali kad je Henny u pitanju – biramo da na to zažmurimo jer previše vozi.


JALA BRAT I BUBA CORELLI – LAMELO

Po svemu sudeći, kao i Baku Praseta, ovu dvojicu je nemoguće kenselovati. Možda im je ulaz u našu zemlju zabranjen, ali zato su konstantno u vrhu našeg trendinga. Trenutno No4 i pet miliona pregleda, a da nismo ni skontali da su izbacili hit. Neuništivi?


INAS – GIGI

Učešće u „Južni vetar“ projektima garantuje popularnost narednih mesecima, godina… pa tako još jedan bosanskohercegovački reper, ali sa slobodnim ulazom u zemlju, ponovo dominira našim trendingom. U ovom trenutku No5.


PRATEĆI SADRŽAJ TRENDINGA

Reklo bi se da u ovom trenutku trendingom dominira moderni pop-trep fazon (otprilike od kako su se posle duge vladavine sa trendinga povukle Milica Pavlović, Tea Tairović i Aleksandra Prijović), ali daleko da je nastavak liste jednako uniforman. U vrhu trending liste, nakon ovih top5 numera, nalaze se još dve pesma sličnog fazona – Nuccievi „Opanci“ i „Dajivé Komì“ – duet koji su nam doneli Mimi Mercedez i Seksi. Ali se pri vrhu liste već treću nedelju nalazi i dugo najavljivani singl dugogodišnje rijaliti zvezde i nekadašnje dugogodišnje takmičarke Zvezda Granda Sandre RešićPrerano„, kao i još jedan narodnjački hit – „Nervni slomSlađe Allegro. Za samo šest dana u vrh trendinga lansirala se i „Etida“ – duet Edite i Džoržija. Ako možemo da dajemo prognoze – Editina „Etida“ na sledećem preseku biće u prvih pet na listi.

Nemanja Marinović
Kad ne uređuje tekstove, bistri politiku. Kad ne bistri politiku, bistri pop kulturu.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još