fbpx

Reflektor Teatar: na pola puta do cilja

Reflektor Teatar je stigao do polovine puta do cilja! Prikupljena je prva polovina sredstava potrebnih za produciranje tri nove predstave koje će se naći od jeseni na repertoaru!

Podsećanja radi, Reflektor Teatar u ovom trenutku sprovodi crowdfunding kampanju Vi ste više od publike u kojoj je pozvao sve zainteresovane pojedince da podrže Teatar doniranjem bilo kog iznosa, i time postanu producenti i producentkinje novih predstava. Kampanja traje još 19 dana, a za to vreme potrebno je da se skupi još 423.000 dinara.

Predstave koje će biti na repertoaru uz podršku publike su „Ćao svima” u režiji Vojkana Arsića, „Betmen, Robin, Beograd” u režiji Jelene Bogavac i performans „Mrzim pozorište” Minje Bogavac.

Publika već ima priliku da se upozna sa prvom predstavom, s obzirom na to da će u subotu, 11. septembra od 18h na Instagram LIVE-u Teatra biti ekipa predstave koja će se predstaviti publici i sa publikom razgovarati o novom pozorišnom iskustvu koje pripremaju.

Ali pre toga, večeras od 19h u Dorćol Platz-u biće održana tribina „Pozorište i društvene vrednosti“, na kojoj će govoriti Branislav Guta Grubački, Vera Jovanović, Ljubica Beljanski Ristić, Vlatko Sekulović, Marko Panajotović i Vojkan Arsić, a u ulozi moderatorke će biti Minja Bogavac. Nakon tribine biće organizovano neformalno druženje sa ekipom.

Ovo je druga tribina koju Reflektor teatar organizuje od kako je počela kampanja. Na prethodnoj tribini, koju je moderirala takođe Minja Bogavac, učestvovali su Luna Lu, Maja Šuša, Đorđe Živadinović Grgur i Vladan Slavković.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

LJUBICA BELJANSKI RISTIĆ: Najveća vrednost je stvoriti uslove za one koji dolaze

O svetlosti, mraku i pozorištu kao prostoru zajedničkog življenja LJUBICA BELJANSKI RISTIĆ je dramska pedagoškinja, pozorišna umetnica, radnica...

Šta se dešavalo na ekološkom ustanku i zašto nam je to važno?

U subotu 11. septembra u Beogradu održan je drugi po redu ekološki protest, kako su ga organizatori nazvali, „Ustanak za opstanak"....

Studija CDC: Više od 10 puta manja verovatnoća da će vakcinisane osobe biti hospitalizovane

Rezultati nove studije američkih Centara za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) pokazuju da vakcine protiv korona virusa značajno smanjuju verovatnoću za hospitalizaciju...

Dexi Stošić: Samo buđenje Srbiju spasava!

U susret projekciji filma „Draga deco budućnosti“, koja će biti održana nakon ceremonije zavaranja ovogodišnjeg Međunarodnog festivala dokumentarnog filma Beldocs, 16. septembra...

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još