Reflektor Teatar: na pola puta do cilja

Reflektor Teatar je stigao do polovine puta do cilja! Prikupljena je prva polovina sredstava potrebnih za produciranje tri nove predstave koje će se naći od jeseni na repertoaru!

Podsećanja radi, Reflektor Teatar u ovom trenutku sprovodi crowdfunding kampanju Vi ste više od publike u kojoj je pozvao sve zainteresovane pojedince da podrže Teatar doniranjem bilo kog iznosa, i time postanu producenti i producentkinje novih predstava. Kampanja traje još 19 dana, a za to vreme potrebno je da se skupi još 423.000 dinara.

Predstave koje će biti na repertoaru uz podršku publike su „Ćao svima“ u režiji Vojkana Arsića, „Betmen, Robin, Beograd“ u režiji Jelene Bogavac i performans „Mrzim pozorište“ Minje Bogavac.

Publika već ima priliku da se upozna sa prvom predstavom, s obzirom na to da će u subotu, 11. septembra od 18h na Instagram LIVE-u Teatra biti ekipa predstave koja će se predstaviti publici i sa publikom razgovarati o novom pozorišnom iskustvu koje pripremaju.

Ali pre toga, večeras od 19h u Dorćol Platz-u biće održana tribina „Pozorište i društvene vrednosti„, na kojoj će govoriti Branislav Guta Grubački, Vera Jovanović, Ljubica Beljanski Ristić, Vlatko Sekulović, Marko Panajotović i Vojkan Arsić, a u ulozi moderatorke će biti Minja Bogavac. Nakon tribine biće organizovano neformalno druženje sa ekipom.

Ovo je druga tribina koju Reflektor teatar organizuje od kako je počela kampanja. Na prethodnoj tribini, koju je moderirala takođe Minja Bogavac, učestvovali su Luna Lu, Maja Šuša, Đorđe Živadinović Grgur i Vladan Slavković.

Zoomer
Zoomerhttp://www.zoomer.rs
ZOOMER. Priča nove generacije.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još