Redakcija Zoomera Vam želi srećnu novu godinu!

Godina iza nas ostaće upamćena po političkim aferama, podeljenom društvu ali i pobunjeničkom duhu koji ne jenjava kako godine prolaze. Redakcija Zoomera je bila tu, uz Vas i trudila se da Vam sve najnovije vesti i detalje prenese u celosti, verodostojno i istinito.

Slušali smo muziku (slušali smo sve!), gledali smo filmove (I ocenjivali ih), pratili smo aktuelnosti. Danas, zajedno dočekujemo novu 2022. Godinu. Razlog za naš rad I motivaciju koja stoji iza svog sadržaja jeste upravo Vi- hvala Vam na svemu. Hvala Vam na svim komentarima I podršci koju ste nam u protekloj godini pružili.

U novoj godini, želimo Vam da budete jaki kao što ste I do sada bili; Da ne dopustite lošim stvarima koje su neizostavne u našim životima da preuzmu kormilo I odvedu nas niz neku od stranputica. Ostanite potpuno svoji. 2021. Godinu zatvaramo jakim porukama ljubavi I podrške. Udružili smo se da pružimo podršku hrabrim ženama koje #nisuprijavile. Zbog svih nas, one #nisusame.

Redakcija Zoomera Vam želi najiskreniju sreću i snagu da uspete u svemu na čemu radite. Ništa nije gotovo, stvari su tek pred nama. Neka ova nova godina zaista bude nov početak, za sve nas. Za naše društvo. Promena dolazi iznutra, zato hajde da zajedno menjamo ovaj Svet na bolje. Hajde da ovu Novu godinu dočekamo kako dolikuje- misleći na neki bolji svet koji želimo da vidimo, što trezniji i naravno bez vatrometa, petardi i ostalih pirotehničkih sredstava. Neka ova nova godina svima bude lepa!

Redakcija Zoomera:

Nikolina Bonić

Jovana Aničić

Dejana Dexi Stošić

Irina Radosavljević

Kristina Anđelković

Matija Tošović

Marina Milosavljević

Jelena Jaćimović

Jelisaveta Vujinović

Marija Velikić

Sofija Dimitrijević

Luka Palić

Natalija Milošević

Ivana Crnja

Aleksandar Pašalić

Nemanja Marinović

Milena Bogavac

Vojkan Arsić

Zoomer
Zoomerhttp://www.zoomer.rs
ZOOMER. Priča nove generacije.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još