Portal „Hoću u pozorište“ traži nove volontere

Ove godine, ovaj portal mladih koji vole pozorište proslavio je pet godina postojanja, što je pravi trenutak da redakciju prošire i na mnoge druge gradove u Srbiji. Iz tog razloga, šire i svoj tim.

Poziv prenosimo u celosti:

Pozivamo te da se prijaviš na naš ovogodišnji konkurs ukoliko te zanima da izveštavaš i pratiš pozorišna dešavanja u gradu u kom živiš, ili želiš da putuješ i posećuješ različite pozorišne festivale.

Pozivamo te da se prijaviš ako, pre svega voliš i posećuješ pozorište, ako si mlada, kreativna, otvorena i komunikativna osoba. Ovo je prilika da se pridružiš jednoj ekipi koja volonterskim radom želi da promoviše pozorište, ali i da kroz njega uči, otkriva i sarađuje, i naravno da kroz druženje ostvarujemo sve što smo zamislili i čemu težimo. 

Našem timu su potrebni:

Novinari i novinarke: Želiš da pišeš o predstavama, intervjuišeš poznate glumce i reditelje, izveštavaš sa pozorišnih festivala širom Srbije, i imaš iskustva u pisanju?

Lektori i lektorke: Voliš jezik i vodiš računa o izražavanju i spreman/na da stilski i gramatički „zategneš” tekstove pre objave?

Urednici i urednice društvenih mreža: Provodiš mnogo vremena na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru; upoznat/a si sa dinamikom društvenih mreža, a poseduješ kreativnost i spremnost da osmišljavaš objave koje bi privukle publiku; poznati su ti termini poput „Ad manager”, „Post boosting”, „Target audiencies” „Followers interaction” itd?

Grafički dizajneri i dizajnerke: Znaš da koristiš Ilustrator, Photoshop ili neki sličan grafički program, pratiš trendove u dizajnu, želiš i da kreiraš vizuale za društvene mreže i naš veb sajt?

Ukoliko želiš da volontiraš na bilo kojoj od ovih pozicija prijavi se popunjavanjem forme na ovom linku.

Konkurs traje od 23. avgusta do 5. septembra.

Za sva dodatna pitanja javi nam se na kontakt@hocupozoriste.rs

Zoomer
Zoomerhttp://www.zoomer.rs
ZOOMER. Priča nove generacije.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još