Otvoren konkurs za volontere i volonterke 19. Filmskog festivala Slobodna zona

Filmski festival Slobodna zona otvara konkurs za volonterke i volontere koji će se pridružiti u realizaciji narednog festivala. Sve što je potrebno su entuzijazam i ljubav prema filmovima, a zauzvrat ćete dobiti priliku da zavirite iza kulisa jednog velikog dođaja: da naučite mnogo toga o pripremi i realizaciji festivala, upoznate zanimljive ljude iz sveta filma i besplatno pogledate ostvarenja koja su na programu. 

Ove godine Slobodna zona održaće se 19. put u periodu od 31. oktobra do 5. novembra i doneće najbolje savremene angažovane igrane i dokumentarne filmove iz celog sveta.

U planu je hibridno izdanje Festivala – online na VOD platformi KinoKauch i sa publikom u bioskopima u Beogradu, Novom Sadu i Nišu. Konkurs je otvoren za filmofile starije od 18 godina koji žive u ovim gradovima, odgovorni su i vredni, a za njih su otvorene mnoge opcije, u zavisnosti od afiniteta i interesovanja, kao što su komunikacija sa publikom na info pultu, rad u timu koji će raditi na promociji festivala, kreiranje foto i video materijala, prevođenju i slično.

Konkurs je otvoren do 24. septembra 2023. godine, a prijava je putem formulara koji je dostupan na sajtu

Više informacija moguće je dobiti slanjem mejla na adresu volontiranje.freezonebelgrade@gmail.com ili putem društvenih mreža Slobodne zone na Fejsbuku i Instagramu

Zoomer
Zoomerhttp://www.zoomer.rs
ZOOMER. Priča nove generacije.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još