Mračna strana Plejboja

Britanski portal LADbible objavio je članak u kome njihova novinarka Charisa Bossinakis piše o ispovestima nekadašnjih Plejboj zečica. U ovom članku govori o tome šta su Holly Madison i Bridget Marquardt otkrile o svojim seksualnim susretima s pokojnim mogulom Hughom Hefnerom.

Bossinakis piše da su u podcastu „Juicy Scoop With Heather McDonald„, bivše zečice govorile o nekim od nezaštićenih orgija koje su se događale u zloglasnoj vili. Kako se navodi, Bridget se prisetila da je svoje prve večeri samo želela da posmatra Hefa i druge prijatelje, ali je na kraju bila prisiljena da učestvuje.

Još uvijek sam htela samo da posmatram, a onda mi je jedna od ostalih prijateljica rekla: – Zar nećeš ići? Zvučalo je kao – Moraš da ideš. Rekla sam da radije ne bih, a ona mi je rekla da verovatno neću biti pozvana ponovo„, rekla je Bridget i dodala da je videla šta drugi rade i da je to „stvar od deset sekundi, ne više od minute„.

Bossinakis je podvukla i da je bivša devojka Plejboj mogula – Holly priznala da je „blokirala“ mnoga iskustva jer je bila „rutinski prisiljena na seks s glavnim urednikom Plajboja“.

Najstrašnije ispovesti vezane su za seks koji je bio nezaštićen. Kako se navodi u tekstu, Bridget je izjavila da je pokušavala da bude prva zbog rizika od polno prenosivih infekcija.

Nadaš se da su svi u istoj situaciji, a jedan član osoblja je doktor. Nadaš se da su svi proveravani i da su, pod navodnicima – monogamni, prema toj vezi, ali nikad ne znaš„, rekla je i dodala da kad se pojave nove devojke, što je bilo često, htela je da bude prva i da završi jer je osećala da je to „najčistiji način„.

Holly je imala 21. godinu kada se preselila u vilu, a godinu dana kasnije došla je Bridget koja je imala 28 godina i odmah postala jedna od glavnih devojaka. Kako piše autorka, Holly je izjavila i da je Hugh često u pijanom stanju fotografisao golišave devojke, te se bojala „planine osvetničke pornografije“ koju je posedovao.

Autorka podseća da je Holly otvoreno govorila o jezivim detaljima vremena provedenog u vili u svojim memoarima iz 2015. godine – „Down the Rabbit Hole: Curious Adventures and Cautionary Tales of a Former Playboy Bunny„, te da je za život sa Hefom konzumiranje narkotika često bio uslov. Kako je izjavila, na prvom izlasku poklonio joj je „Quaalude“ i nazvao ih „otvaračima bedara“, što je ona tada odbila, a u A&E-jevom dokumentarcu „Secrets of Playboy„, rekla je da ne zna kako ih je nabavljao jer tada nisu bile lako dostupne. Znam da ih većina devojaka mojih godina nije uzimala i nisu znale kako se osećaš od njih. A sigurna sam da mnoge od tih devojaka uopšte nisu znale šta je to„, rekla je tada Holly.

Izvor: https://www.ladbible.com/news/former-playboy-bunnies-reveal-disturbing-unprotected-orgies-with-hef-20220819

Naslovna fotografija: KoolShooters / Pexels

Nemanja Marinović
Kad ne uređuje tekstove, bistri politiku. Kad ne bistri politiku, bistri pop kulturu.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još