Moć sporta: važne i snažne ljudske priče

Ekskluzivni intervju sa poljskim fudbalerom Marsinom Oleksijem kojem je amputirana noga, kao i sa bivšom švajcarskom atletičarkom na duge staze Gabrijelom Andersen Šis koja je u tridesetdevetoj godini učestvovala u prvom ženskom maratonu na Letnjim olimpijskim igrama 1984. godine – samo su neke od priča koje donosi nova sezona serije „Moć sporta“.

Marcin Oleksy

Nova sezona stiže na Eurosport u sredu 5. aprila u 19 časova, a kroz 15 tridesetominutnih epizoda moći ćemo da pratimo snažne ljudske priče i teme. Pa će tako već u prvoj epizodi tema biti očekivanja ukrajinskih sportista pred predstojeće Olimpijske igre. Samo neke od tema koje možemo da očekujemo jesu Mesec ponosa, Svetski dan izbeglica i Okeanska trka, a završna epizoda biće na programu, 26. jula kako bi se poklopila sa obeležavanjem  godinu dana do početka Olimpijskih igara Pariz 2024.

Skot Jang, SVP za sadržaj i produkciju Warner Bros. Discovery Sports Europe istakao je da sport ima moć da ujedini društvo kroz svoju raznolikost, rivalstvo i pre svega svoje vrhunske sportiste koji  inspirišu navijače širom sveta, delom kroz žrtve koje podnose da bi dostigli vrhunac svojih sposobnosti.

Gabriella Andersen-Schiess

Prva sezona serije „Moć sporta“, pokrenuta je  u proleće 2022. godine i donela je više od 60 priloga i intervjua koji slave snagu sporta.

Fotografije u tekstu: WB Discovery promo

Zoomer
Zoomerhttp://www.zoomer.rs
ZOOMER. Priča nove generacije.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još