EDIT reportaža s1:e1 / Kako se peru pare u NVO? / Zoomer

(…) Imamo neke koje peru pare na 30 stepeni kao veš mašina, to su udruženja koja pokušavaju da ostvare komercijalni prihod ali su pronašli način da ne budu d.o.o. (…) Imamo malo ovu komplikovaniju varijantu koja se pere na 60 stepeni, oni se osnivaju, prijavljuju se na konkurse, pokupe pare i potroše ih na određeni način a niko ih ne proverava; ugase udruženje pa opet osnuju novo itd. (…) Imamo i poslednju varijantu, na 90 stepeni – najprljaviji, oni se udružuju i otvaraju par dana pre otvaranja konkursa u dogovoru sa određenim osobama iz konkursne komisije, dobijaju pare sa tog konkursa, potroše pare i čekaju sledeći konkurs i tako stvaraju svoj kapital. (…)

Jelena Stević je direktorka finansija u Građanskim Inicijativama. 

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Najnovije

Jachim Zoomira nedelju 073

Nekrofilija u medijima postoji i zbog vas.

Gol protiv stigme: Milica Pavlović i fudbalerke sa Daunovim sindromom

U sportskoj dvorani kampusa Univerziteta u Banjaluci odigrana je utakmica „fudbalom protiv stigme" u kojoj su fudbalsko umeće pokazale devojke sa Daunovim...

Leksikon s2:ep17 /Marko Milivojević

Poželeti da saznaš  životnu priču ponekad podseća na nemoguću misiju. Leksikon je te nemoguće misije pretvarao u moguće. Barem iz dosadašnjeg iskustva.

Španski zakon o odsustvu zbog menstruacije prvi takav zakon u Evropi

Španija ima velike šanse da postane prva evropska država koja će pokrivati troškove bolovanja za radnice koje imaju bolove tokom menstruacije.

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još