ŽIVI ZID s1:e5 / Satiričan pristup životu i sportu / Zoomer

Drugarice i drugovi, reprezentativci i reprezentativke, dobro došli u još jednu epizodu Živog zida.

Nedelja za nama obeležena je reprezentacijom i njenim uspesima.

Ukratko:

„Mislim da nismo bili ovako ofanzivni još od Solunskog fronta.“

Za one koji žele da znaju više: Konsenzus je da su naši momci (kao i ostatak nacije) konačno dočekali da nastup reprezentacije hvale. Arsenije je (sa razlogom) još uvek oprezan, a i Mihailo se slaže da itekako ima mnogo mesta za progres, počevši od odbrane. Ronaldov gol nisu videli, ali je čudnije što ga čak i pomoćne sudije nisu videle. Bilo kako bilo, bez VAR-a sve je prepušteno sudiji, a Ronaldov izliv besa ostavio je iza sebe jedno dobro delo: njegova kapitenska traka je data na aukciju kako bi se pomoglo malom Gavrilu (ako traku ne možete da priuštite uvek možete da pošaljete sms 937 na 3030). Doneo je i mnogo šala, par njih momci su izdvojili da zajedno pogledamo, a što ćete videti u emisiji.

Rezultat od 7 bodova kroz 3 utakmice je sjajan, Piksija hvale čak i Englezi i sa ovakvom igrom mogli bismo na Svetsko prvenstvo.

„Evropsko neka se igra bez nas ako ih nije sramota“, što bi rekla braća sa Negujmo.

Imamo i digresiju da pogledamo i ostatak tabele naše grupe i ubtrdimo ko je sa AliExpress-a, da li Španci ili Portugalci.

„Ono sinoć što se desilo, ono je velika sramota.“

Arsenijev ćale koji inače ne prati fudbal, potrešeno, nakon utakmice sa Portugalom i poništenog gola Ronaldu.

Formula 1: Prva trka u sezoni je završena, a potpuno neočekivano pobednik je Luis Hamilton. Arsenije takođe hvali njegovu snalažljivost. barem je bilo napeto, lepo osveženje ne možemo da se bunimo. Da li je poštena odluka kontrole trke? Hamilton je ipak sedmostruki šampion. Ali eto jedini je koji se ne libi da nađe neku rupu kroz koju se provuče, svaka čast na snalažljivosti. Pričamo i o pit stop strategiji i tome koji su pneumatici kada korišćeni:

„Gume su to brate, ne pneumatici.“

Za kraj kao navijač Ferarija, Arsenije izražava želju da u ovoj sezoni budu bolji od MekLarena. Mihailo planira odlazak na trku, da ipak bolje osete tu atmosferu.

MotoGP: Maverik Vinjales uzeo je prvu trku u sezoni. Deluje da Jamaha ide ove sezone i da može da parira Hondi, ali nisu sigurni za Dukati jer oni su klasa za sebe.

„Šta je bre ovo crveno i što ide ovoliko brže?“

Mihailo, svež u praćenju MotoGp-a, dok gleda Dukatijeve motore. Brzina koju su dostigli je 364 km/h, što je nerealno brzo.

Za kraj poruka:

Piksi je car.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Najnovije

Marko Obradović: Ljubav kao imidž, samo da se vidi

Muzika mu nije bila želja iz detinjstva, iako su početni koraci vodili ka samoj. Koji su mu ciljevi sada, kakvi su planovi...

Zašto britanska vlast želi da šalje azilante u Ruandu?

Dana 14. juna 2022, prvi avion sa azilantima iz Ujedinjenog Kraljevstva trebalo je da poleti za Kigali, glavni grad Ruande. Taj let...

Hoće li Džulijan Asanž biti izručen SAD? Takva sudbina čini se sve bliža

Nakon skoro sedam godina provedenih u ekvadorskoj ambasadi i više od tri godine u zatvoru A kategorije u Londonu, deluje da će...

Leksikon s2:ep20 / Jovana Nikolić

Poželeti da saznaš životnu priču ponekad podseća na nemoguću misiju. Leksikon je te nemoguće misije pretvarao u moguće. Barem iz dosadašnjeg iskustva. 

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još