Zašto nam je slučaj sa Ljupkom Stević toliko zabavan

Okej, kako ne bi bio? Maja Uzelac je poprilično lepo objasnila stvari u svojoj kolumni, pa ipak ima nešto u tome što se ne možemo odlepiti od vesti da je jedna žena polupala kola svom ljubavniku usput povredivši i samu sebe.

Nedavno smo imali slučaj sa psihološkinjom koja je u javnost izašla povodom osvetničke pornografije. I valjda smo toliko navikli na to da se muškarci svete ženama tako što okreću one najintimnije stvari protiv njih i pretvaraju ih u opasno oružije i predmet ucene, da nam je sve ovo sa Ljupkom neočekivano zabavno.

Okej, u javnosti, kao i uvek imamo dva pola. One koji je zbog toga vole i oni koji je zbog toga osuđuju. Tu su i oni koji sa pravom tvrde da bi muškarac koji radi isto ovo bio obeležen kao manijak. Što bi i bila istina. Kao što je i Ljupka u suštini manijakinja, ali za nju zbog nečeg zagonetnog ipak navijamo.

Da li je zbog toga što smo za ovakva ponašanja videli samo u američkim filmovima ili zato je žrtva čovek koji deluje kao da je sve to i zaslužio. Kao da se samo čekao trenutak kada će mu njegove živnotne odluke eksplodirati pravo u facu.

I evo, to se i desilo. Samo je eksplozija ponela ime Ljupka. Mada je malo toga ljupkog u tome kada vam neko urniše vozila i u javnosti obznani sva vaša nedela i švaleracije.

Zoomer
Zoomerhttp://www.zoomer.rs
ZOOMER. Priča nove generacije.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još