Već ponuđeno više od 100 miliona dinara za Ronaldovu traku!

VAŽNO: U vreme pisanja i objave teksta, nisu bile poznate informacije o lažnim licitacijama za humanitarnu akciju. Redakcija Zoomer se izvinjava čitaocima i čitateljkama na nenamernim lažnim informacijama. A evo i novosti: nakon što se saznalo da su neke licitacije lažne, pokrenuta je nova licitacija prikupljanja novca za malog Gavrila. Sav prikupljen novac ide na njegovo lečenje. Po novim pravilima biće potrebno da se svi učesnici verifikuju pre licitacije. Aukcija traje do 2. aprila. (izmenjeno: 1. april 20021. u 18:17)

Samo prvog dana licitacije Ronaldova kapitenska traka na sajtu Limundo dostigla je vrednost veću od 122 miliona dinara, koliko iznosi poslednja ponuda na spisku koja je poslata 31. marta u 02:19 minuta.

Novac od ove licitacije biće uplaćen za lečenje šestomesečnog Gavrila Đurđevića iz Kragujevca koji boluje od spinalne mišićne atrofije i kome je za lečenje potrebno dva i po miliona evra.

Naime, traku koju je portugalski fudbaler bacio na teren u toku utakmice Srbija – Portugal pronašao je dežurni radnik na stadionu i odlučio da je ponudi u dobrotvorne svrhe. Licitacija na sajtu Limundo pokrenula je humanitarna organizacija „Zajedno za život“, a trajaće još dva dana. 

Podsećanja radi, portugalski fudbaler je u trećem minutu zaustavnog vremena postigao treći gol za Portugal koji sudije nisu priznale. Zbog prigovora na odluku sudija dobio je žuti karton, nakon čega je samoinicijativno odlučio da napusti teren i tom prilikom bacio kapitensku traku nacionalnog tima.

Ovaj nezapamćeni skandal u istoriji fudbala sada može dobiti pozitivan epilog – ova kapitenska traka ima izuzetnu vrednost za ljubitelje fudbala i možda baš ona bude ono što je potrebno kako bi bio prikupljen potreban iznos i mali Gavrilo dobio svoj lek.

Ako i vi želite da licitirate za Ronaldovu traku, to možete uraditi na linku:

https://www.limundo.com/kupovina/Humanitarne-akcije/Zajedno-za-zivot/KAPITENSKA-TRAKA-KRISTIJANA-RONALDA-SA-MECA-SRB-POR/100369817

Ukoliko vam traka nije potrebna, a želite da pomognete Gavrilu, to možete učiniti na sledeće načine:

Slanjem SMS poruke: 973 na 3030 ( iz Švajcarske slanjem SMS poruke: human973 na 455)

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000844014-95

Uplatom na devizni račun: 160600000084402853

IBAN: RS35160600000084402853

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Nemanja Marinović
Nemanja Marinović
Kad ne uređuje tekstove, bistri politiku. Kad ne bistri politiku, bistri pop kulturu.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Marko Obradović: Ljubav kao imidž, samo da se vidi

Muzika mu nije bila želja iz detinjstva, iako su početni koraci vodili ka samoj. Koji su mu ciljevi sada, kakvi su planovi...

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još