Šta morate da znate ako pušite travu tokom pandemije

Nisam neko ko redovno duva, ali čak i ja pacer koja se tek ponekad ogrebem za malo šita podrazumevam da jedan džoint uvek ide u krug. Ipak, sve dok Galeb Nikačević, poznati novinar i podkest voditelj nije stavio na svom storiju molbu jedne mame da se obrati klincima i kaže im da rolaju svoje džonte tanje i da ga naravno – ne dele; nisam ni pomislila na to kakva nova pravila važe za one koji redovno duvaju.

To me je nateralo da odmah prečešljam nekoliko sajtova za koje sam znala da su ovu temu sigurno obradili. Na sajtu Route Fifty koji se obraća čitaocima iz zemalja u kojima je trava legalizovana ima nekoliko zanimljivih podataka za nas.

Pod jedan, porok kojem se najčešće okrećemo u izolaciji jeste upravo marihuana dok u manjim grupama biramo veće količine alkohola. Ipak, njihovi zvaničnici javno su zamolili konzumere marihuane da više ne praktikuju cim,cim prosledi dalje rutinu pri konzumaciji.

Oni još i upozoravaju da ne postoji ni jedna naučna studija koja je utvrdila da THC pomaže pri oboljenju od korona virusa te su već podignute mnoge optužnice spram onih koji su upravo tako prodavali svoju robu.

Naravno, ako poželite da se informišete o svemu što treba da znate o duvanju u samoizolaciji ovde vam ostavljamo link ka opširnom tekstu pogađajte kog portala?

Molim vas, varite odgovorno.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još