Radonja se vratio u Crvenu Zvezdu!

Miško Ražnatović, menadžer Dejana Radonjića, sinoć je prvi javio ovu za Delije jako radosnu vest, mada je po gradu još od kasnog popodneva počela da zuji ova informacija. U prvom delu jučerašnjeg dana, Zvezda je sporazumno raskinula saradnju sa Sašom Obradovićem. Buran četvrtak nema šta.

Obradović je stvarno u poziciji ’’nema ljutiš’’, jer pored toga što je Zvezda pretposlednja u grupi u Evroligi (tekma protiv Zenita je verovatno prelila čašu), period u kom je tvoj najtrofejniji trener u istoriji slobodan ne traje zauvek. Obradović je probao, nije išlo, Zvezda mu se zahvalila i u saopštenju pokazala i rispekt. Sad je red na Radonju. I to već u nedelju.

Ovaj povratak Radonjića, poprilično će obradovati Zvezdaše jer gore od ovoga što je Zvezda igrala u poslednje vreme teško da može. Radonjić iza sebe sada ima i iskustvo iz Bajerna i dve titule osvojene sa Bavarcima…

Zašto Radonja svojim povratkom baca delijama kez na lice?

Kada se sete perioda 2013. do 2017. godine, sećaju se prekida tadašnje dominacije Partizana, kompaktnosti, Bobija, Markusa Vilijamsa, Jovića, Milera, Gudure i ekipe, ali još važnije, titula koje su Radonju učinile najtrofejnijim trenerom u istoriji kluba – tri titule prvaka Srbije, tri kupa Radivoja Koraća, tri Jadranske lige i četvrtfinale Evrolige (prvi plej of u istoriji).

Hoće li se ovaj niz nastaviti? Hajde da vidimo, prva utakmica je već za dva dana.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još