Poznajemo mušku ćud, daćemo o njima sud

„Švaleri, amateri, oženjeni, slobodni
Crnogorci, Srbijanci, domaći i stranci
Lepi, ružni, grubi, nežni
Muškarci su neizbežni“

Dubine okeana su istražene čitavih 5%, ali kada je dejting u pitanju, tu smo uspeli da istražimo sve i stavimo u jedan pul (pool-bazen) gde su sortiranje i kategorizacija dosta lakši. Doduše, u tom bazenu su smešteni samo oni koji još nisu uspeli da evoluiraju i izađu na kopno, ili su vodozemci koji i dalje ne mogu previše vremena da provedu na istom.

I umesto na kopnu da tragamo za idealnim partnerom, uvek će nam biti draže da uđemo u taj mulja i bazen i tražimo gosn. pravog. 

„Današnji muškarac prevari, pa ode“ 

Vodozemci, kao najopasniji stanovnici bazena, najčešće pomute um. Te žabice uživaju da uskoče u krevet svoje žrtve na jednu noć i najlepšu ljubavnu pesmu iskrekeću na uvo. Ta skrivena tehnika sa planine Myoboku, koju izgleda ne znaju samo Džeraja i Naruto, već i bazenaši, ugasi naš racio i sve što nam ostaje jeste da fantaziramo i nadamo se ponovnom uskoku. 

„Prinčevi su davno izašli iz mode“ 

Prinčevi, kako im i kategorija nosi naziv, su ništa više od lepog. Fizički evoluirali, ali mentalno su ostali na tome da jedu crviće. Možda je to u skladu sa onim što nude, po koja glista se pronađe, ali retko. Ironično, riba nudi crva. Toliko su prazni da nemam ni šta previše da kažem o njima. To je ono kad kažu, ćuti, budi lep, ne progovaraj, ja ću sve i opali se jedno jahanje jer nisu sposobni ni kukovima da rade napred-nazad. 

Tuga, čemer i jad. Imaju potencijal za dalju evoluciju, nadam se da će se i desiti. Bili su, dabogda mi se ponovili, ne bunim se previše za njih. 

„Intelektualci, od njih nema vajde, 
Oni em to loše, em to retko rade“ 

Kada bi evolucija bila blagonaklona i stvori mutaciju u kojoj se prinčevi i intelektualci spajaju, nebo bi bilo granica. 

Sajber seks, iliti sexting, kao njihova specijalnost, razvila se usled kletve prirode da ih unakazi fizički, ali zato im je podarila fantastične mogućnosti govora i razmišljanja. Kiborg ribe. 

I one statističke greške koje su se privukle, i izgledaju pristojno, svoja 4 zida su kvadrirali i sami su, u sada već gradu svojih misli. 

„Oženjen muškarac za žene je znalac, 
Al’ njega preskoči, ne grizi taj mamac.“

Pa dobro su rekle. 

Najgori tip bića bez biološke kategorije. Nit su ribe, nit vodozemci. 

Imaju odlike svih navedenih vrsta. Lepi, ružni, glupi, pametni, namazani. 

Izašli su iz vode i vucaraju se gde stignu, ali srce im hoće u mulj. Vole da isprljaju sve što se da isprljati. Taj brak koji imaju, tu osobu koju povlače sa sobom u mulj. Svako ko je bio sa nekim oženjenim, može komotno da napiše memoare, samo ne jedne gejše, već jednog geja. 

„S muškarcima stvari
Stoje baš ovako
Bez njih je teško
S njima nije lako“ 

Ispada da u bazenu nema baš krupnih riba. Lepo su nam i rekle Brena, Vesna i Mira. 

A gde onda tražiti da nađeš i nešto za sebe, tačnije nekog? 

Evolucija je fascinantna stvar koja svoje najbolje produkte nije mnogo širila, već ih je slala tamo gde se horizonti neprestano šire i kako njihov napredak nikad ne stane. Iako nam je mulj u početku sladak, kasnije shvatimo da je ništa više od običnog blata pomešanog sa prljavom vodom, sa dodatkom živog sveta koji je samo to, živ,i ništa više od toga.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još