Podcast Mladost s2:e8 / Milan Marić / Zoomer

Veliko nam je zadovoljstvo što imamo priliku da vam u ovoj novoj epizodi podcast-a ponudimo, na neki način – specijal epizodu! Ovo je naš najduži podcast, vremenski. Trajao bi i duže, da imamo svo vreme ovo sveta jer smo uživale pričajući sa Milanom.

Kao što već vidite, gost naše nove epizode je glumac Milan Marić i kako mi to volimo da kažemo – i heroj. Heroj mladosti, heroj kulture, heroj kulturne scene Srbije. Ali heroj i kulturne scene Rusije. Iako je Tamara želela da prvi deo razgovara bude koncentrisan na Milanove početke u karijeri i kako je i zašto to njegov poziv (zahvalio se već kumi zahvaljujući kojoj se upisao u pozorište Dadov kao klimac), razgovor je vrlo brzo počeo da teče o ulozi koja mu je promenila karijeru – snimanje filma „Dovlatov“ u Rusiji, u Sankt Peterburgu. Govorio je kako je prošao kasting, kako je raditi, živeti i stvarati u Rusiji, za koliko je morao da nauči ruski jezik ali i kako je zbog te uloge morao da se ugoji 20 kilograma.

Znate već da vam dalje nećemo otkrivati već ćemo vas pustiti da više čujete u samom podcast-u.

Tradicionalno, razgovor uvek teče i o omiljenoj pesmi a on kaže kako je baš ova Koenova pesma prikladna za ovo vreme i ove dane.

Malo smo pričale sa njim i zašto nikada nije „uspeo“ kao sportista, koliko poistovećuje uloge sa stvarnim životom, društvom i sistemom u kome živimo, kao i na koji način bira ili odbija uloge i zašto.

Saznaćete i gde ga sve to možete gledati, mada sigurne smo da to već vrlo dobro znate.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još