Najboljih 7 Super Bowl reklama 2021. godine

Završio se 55. Super Bowl, finalna utakmica američke Nacionalne fudbalske lige. Samim tim završio se i najgledaniji televizijski program u Americi, Super Bowl nedelja.

Nezaboravni deo ovog događaja su kao i uvek bile TV reklame. Televizijski spot u trajanju od 30 sekundi tokom Superbowla može koštati i do 5,5 miliona dolara. Ove godine je ceo događaj bio znatno drugačiji nego prethodnih godina zbog pandemije koronavirusa, uz obavezno nošenje maski i ograničenim brojem prisutnih, ali su ove reklame kao i nastup poznatog pevača The Weekend učinili da ceo doživljaj ostane isti.

Evo ovogodišnje liste sedam najboljih reklama:

1. Budweiserova donacija za vakcinaciju COVID-19

Nije tradicionalni oglas ali je ipak jedan od najboljih. Ove godine Budweiser je odlučio da donira novac na podizanje svesti o vakcinaciji protiv virusa COVID-19.

Po prvi put posle 37 godina, Budweiser ne emituje reklamu tokom Superbowla. Umesto toga, preusmerujemo naše reklamne dolare da bismo podržali svest i edukaciju o vakcinama protiv COVID-19.“ navodi se u opisu video snimka.

2. Will Ferrell za General Motors – No Way Norway

U Superbowl reklami za General Motors, glumac Will Ferrell saznaje da Norveška pobeđuje SAD u električnim vozilima. Sa svojim novim baterijama, General Motors će izbaciti 30 novih električnih vozila do 2025. godine.

3. Drake za State Farm

Superbowl reklame su poznate po svojim iznenađenjima, State Farm je imao jednog od svojih, rep izvodjača Drake-a.

4. Lil Nas X za Logitech

Lil Nas X pozdravlja sve umetnike i umetnice, one koji krše pravila i prkose logici u inspirativnoj reklami za tehnološku kompaniju Logitech.

Stojimo tu u inat. Mi tvorci, mi razbijači tla, mi strimeri i sanjari.

5. Dan Levy za M&M

On u ovoj reklami nagoveštava da možete sve i svašta sve dok imate kesu M&M bombona, pa i da biste zatražili oproštaj.

6.  Bass Pro Shops

Bass Pro Shops emituje prvu super reklamu ove godine. Poručuju nam da ponovo treba da se povežemo sa otvorenim prostorom.

U ovim teškim vremenima priroda nam je potrebna više nego ikad. Potrebna nam je priroda da nas podseti da će, poput izlaska sunca ili okretanja plime i oseke, i ovi izazovi proći.

7.  Maya Rudolph za Klarnu

Aplikacija za kupovinu, Klarna napravila je reklamu sa zapadnom tematikom u kojoj glume četiri Maye Rudolph. Kako kaže Vouge, jedina stvar bolja od Maye Rudolph su četiri Maye Rudolph.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još