NA LITICI / beogradska premijera 9. maja

U ponedeljak, 9. maja na sceni Reflektor Teatra u Dorćol Platzu u Beogradu, sa početkom u 20h, premijerno će biti izvedena predstava „Na litici” u režiji Zorana Zarubice. Prethodno će dan ranije, 8. maja, pančevačka publika biti u prilici da uživa u predstavi u Kulturnom centru Pančeva, od 19.30h.

Nakon beogradske premijere do kraja ove pozorišne sezone, predstava će gostovati u Leskovcu, Vranju, Bujanovcu, Kragujevcu, Lazarevcu i Kraljevu.

„Na litici“ po komadu „Norveška danas“, švajcarskog pisca Igora Bauersime, je egzistencijalistička romantična drama o dvoje mladih koji traže smisao života, nastao po istinitoj priči. Na četu Julija objavljuje da želi da se ubije i da ne želi to da uradi sama. Karaktere ovih mladih ljudi na pozorišnu scenu doneće Nikola Pavlović i Maja Šuša.

Turneja ove predstave, u organizaciji udruženja „Budi” iz Pančeva, podržana je od strane Vlade Švajcarske, u okviru prvog poziva za realizaciju kulturnih i umetničkih projekata i partnerskih projekata programa Kultura za demokratiju.

Svoje ulaznice za beogradsku premijeru možete rezervisati putem društvenih mreža Reflektor teatra ili broja telefona 060 300 888 6 ili ih kupiti u Dorćol Platzu u Dobračinoj 59b svakog radnog dana od 9 do 17h.

Avatar
Zoomerhttp://www.zoomer.rs
ZOOMER. Priča nove generacije.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Medijski stručnjaci i NVO osudili izveštavanje o majmunskim boginjama

Grupa organizacija i medija objavila je saopštenje u kojem se osuđuje neprofesionalno izveštavanje medija o širenju majmunskih boginja i dovođenja u vezu...

Šta te čeka na Pravoslavnem bogoslovskem fakultetu, vol. I

Bliži ti se kraj srednje čkole, a ne znaš šta bi d'upišeš? Dosadno ti u životu i 'oćeš na fakultet? Dozvoli da...

Novo zahlađenje odnosa Grčke i Turske izvor nestabilnosti

Turska državna novinaska agencija Anadolu, prenela je da je turski predsednik Redžep Tajip Erdogan rekao da za njega grčki premijer Kirijakos Micotakis...

Korona je stigla u Severnu Koreju – ili je groznica?

Otkako se virus proširio iz Vuhana u Kini, skoro sve zemlje sveta imale su kontakt sa kovidom. Virus je stigao čak i...

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još