Kompanije studentima: konkurs otvoren do 7. maja

Udruženje studenata informatike FONIS sa Fakulteta organizacionih nauka i ove godine organizuje projekat Kompanije studentima, koji se održava od 19. do 22. maja.

Projekat je namenjen svim studentima koji žele da se upoznaju sa radom vodećih IT kompanija u Srbiji i prošire znanja iz oblasti IT-ja. Projekat Kompanije studentima se sastoji iz 4 celine: Tech Challenge, panel diskusija, radionice i Speed dating.

Ovogodišnji pokrovitelji projekta su kompanije: Adacta, Levi9, Prime Software i HYCU. Zaposleni koji dugi niz godina rade u ovim kompanijama će predstaviti svoje poslovanje, preneti znanje studentima i upoznati ih sa tehnologijama koje koriste u svom radu.

Na projektu će studenti imati priliku da upoznaju kolege sa sličnim interesovanjima i da se usavrše iz željene oblasti, a sve što je potrebno je dobro raspoloženje i želja za učenjem.

Prijave za učešće na projektu Kompanije studentima traju do 7.maja na sajtu c2s.fonis.rs gde možete naći više informacija o samom projektu. Takođe, obaveštenja o C2S-u možete ispratiti i na našem Instagram profilu @fonis_fon.

Naslovna fotografija: Andrea Piacquadio / Pexels

Zoomer
Zoomerhttp://www.zoomer.rs
ZOOMER. Priča nove generacije.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još