Koja li je tajna photoshop-a Midlton Kejt?

Sve društvene mreže i čitava javnost bruji o Kejt Midlton, princezi od Velsa. Zašto? Zato što je Kejt poslednji put u javnosti viđena pre skoro 3 meseca, tačnije 25. decembra 2023. godine. Složićete se sa nama da ovoliko dugo odsustvo iz javnosti nije učestalo za kraljevsku porodicu.

Zbog gore navedenih razloga, danas smo ovde kako bi hronološki prošli kroz događaje koji su se desili od 25. decembra 2023. godine pa do danas.


⚡️ 25. decembar 2023. Kejt Midlton poslednji put viđena u javnosti

Na katolički Božić, 25. decembra prošle godine Kejt je poslednji put viđena u javnosti, i to na putu do crkve na kraljevskom imanju Sandringem u Norfolku u Engleskoj. Sa njom su se nalazili još i njen suprug princ Vilijam, i njihovo troje maloletne dece.

Fotografija: MARK CUTHBERT/UK PRESS VIA GETTY

⚡️ 16. januar 2024. Kejt odlazi na operaciju

Iako nikome izvan kruga kraljevske porodice nije bilo poznato, Kejt odlazi na „planiranu operaciju abdomena“ u privatnu bolnicu u Londonu. Kensingtonska palata je tek sutradan potvrdila ovu informaciju.


⚡️ 17. januar 2024. Kensingtonska palata objavljuje informacije o medicinskim zahvatima

U svoja dva odvojena saopštenja, Kensingtonska palata objavljuje informacije da je Kejt bila podvrgnuta uspešnoj operaciji abdomena i da će biti zadržana u bolnici do dve nedelje radi oporavka. Takođe, u drugom saopštenju palata navodi kako se više neće oglašavati po pitanju njene operacije, i dodaje kako će se Kejt najverovatnije vratiti svojim dužnostima tek nakon Uskrsa.

U odvojenom saopštenju, Bakingamska palata navodi kako će kralj Čarls biti podvrgnut medicinskom ispitivanju radi buduće operacije uvećane prostate. Ono što je ovde zaista čudno, jeste to da se o zdravstvenom stanju i medicinskim zahvatima kralja Čarlsa dosta otvorenije govori, nego o navodnoj operaciji abdomena Kejt Midlton.


⚡️ 29. januar 2024. Kejt izašla iz bolnice

Kako navodi portal variety.com, Kejt se 29. januara vrtila u Windsor kako bi nastavila sa svojim oporavkom nakon operacije abdomena.


⚡️ 6. februar 2024. Objavljeno je da kralj Čarls ima kancer

Bekingamska palata je saopštila da je kralju Čarlsu dijagnostikovan benigni oblik tumora, usled uvećanja prostate. U saopštenju se navodi da će kralj Čarls odstupiti od svih javnih dužnosti kako bi odmah započeo medicinski proces.


⚡️ 4. mart 2024. Pojavljuje se prva slika Kejt nakon operacije

Nakon dva meseca van očiju javnosti, međunarodni tabloidi, uključujući TMZ, objavili su jednu paparaco sliku Kejt na suvozačevom mestu pored njene majke dok su se vozile kroz Windsor. To nije objavila britanska štampa, koja je oprezna u pogledu snimanja kraljevske porodice nakon što su okrivljeni za smrt princeze Dajane. Zrnasta slika, koja je prikazivala Kejt sa prekrivenim vratom i velikim tamnim naočarima, razbuktala je teoretičare zavere, od kojih su neki tvrdili da je osoba na suvozačevom mestu bila neko drugi, kao što je dvojnik ili Kejtina sestra Pipa koja liči na Kejt, navodi portal vairety.com.

Fotografija: BACKGRID/buzzfeed.com

⚡️ 6. mart 2024. godine Šta je ujak hteo da kaže?

Geri Goldsmit, ujak Kejt Midlton se pojavio kao takmičar u „Velikom bratu slavnih“. Tokom svog učešća, njegov kolega takmičar Ekin-Su postavio mu je pitanje Gde je Kejt?. Ujak se dobro snašao sa izbegavanjem odgovora, rekavši da Kejt „ne želi da priča o tome“ i „postoji neka vrsta kodeksa bontona“. Međutim, zatim je zagonetno dodao „Ako bude objavljeno, daću vam mišljenje.. Kraljevski posmatrači su ostali šokirani ovom rečenicom, pitajući se na šta se „to“ odnosi. Ujak Goldsmit nije davao dalje naznake šta je hteo da postigne ovom izjavom, ali je rekao kako „ona (Kejt) dobija najbolju negu na svetu… Vratiće se. Naravno da hoće.“.


⚡️ 10. mart 2024. Koja li je tajna iskrivljene ruke Kejt Midlton?

Fotografija:THE PRINCE AND PRINCESS OF WALES/INSTAGRAM/people.com

Na zvaničnim profilima na Instagramu i na X-u (a.k.a Twitter-u) objavljena je fotografija Kejt Midlton sa njenom decom na Dan majki u Ujedinjenom Kraljevstvu. Zašto je ova slika problematična? Zato što su čak 4 fotografske agencije – AP, AFP, Reuters kao i PA agencija su optužili kraljevsku porodicu za digitalnu manipulaciju, jer slika sadrži niz nejasnoća.

Fotografija: dailymail.co.uk

⚡️ 11. mart 2024 Kejt se ipak samo igrala sa Photoshop-om


⚡️ 13. mart 2024. „Ne verujem dok je ne vidim sa današnjim novinama u rukama“

Tokom emisije „Gledajte šta se dešava uživo“ u utorak uveče, voditelj Endi Koen pita britanskog komičara Džona Olivera o čemu svi misle: „Šta se je*ote dešava sa Kejt Midlton?

Postoji šansa različita od nule da je umrla pre 18 meseci.“, odgovorio je Oliver. „Oni bi mogli da budu ‘Vikend kod Bernija’ u ovoj situaciji. Ne kažem da se to dogodilo, kažem da nije nula. Dok se ne dokaže suprotno, dok je ne vidimo sa primerkom današnjih novina.”, navodi portal variety.com.


⚡️ Šta kaže Srbija na nestanak Kejt Midlton?

Darko Gligorijević
Darko Gligorijević
Polu poljoprivrednik, polu čovek koji piše tekstove.
Prethodni članak
Sledeći članak

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još