Harden sada igra sa Durentom i Irvingom

Po usijanom tvitu novinara ESPN-a, Adrijana Vojnavorskog, Džejms Harden nastavlja karijeru u Bruklin Netsima!

Htela ga je jako i Filadelfija, ali je ’’Brada’’ hteo da ponovo zaigra sa Durentom, bivšim saigračem iz Oklahome.

Bruklin je za njega spremio „paket“ koji uključuje tri pika u prvom krugu drafta 2022, 2024. i 2026, kao i četiri prava na zamenu pikova 2021, 2023, 2025. i 2027. godine.

Hjuston je dobio pojačanje u vidu Viktora Oladipa i verovatno mir u kući.

Sada Bruklin ima veliku trojku koju čine Irving, Durent i Harden i to zvuči jako dobro, ali ostaje da se vidi kako će to u praksi funkcionisati. Možda nađu mesta za svu trojicu, a moguće je da će ’’Brada’’ za početak morati da bude spreman na igru sa klupe, pogotovo ako uzmemo u obzir njegovu fizičku spremu, jer Harden izgleda kao da mu je Božić potrajao par meseci, a slogan ’’Fear te beard’’ sada sa ovom kilažom poprima sasvim drugačije značenje.

fadeawayworld.net

Možda je ovaj znatan višak kilograma, pored svih ostalih stvari (kršenje protokola u vezi sa koronom ili nepojavljivanje na vreme na pripremama), bio samo Hardenova taktika da konačno dočeka već traženi trejd. Možda se uozbilji, smrša i počne da igra u Netsima.

S obzirom na tenzije u odnosu između Kajri Irvinga i trenera Stiva Neša, moguće je  i da neće predugo čekati mesto u prvoj petorci. Sve u svemu, u Bruklinu tek sad neće biti dosadno.

Ovaj paket trejdova definitivno je uslovio neslavan kraj jedne ere Hardena u Hjustonu, ali ko zna, možda sjajan početak nove priče i osvajanje toliko dugo jurenog prstena.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još