Akcija Reflektora i Zoomera: dve karte po ceni jedne

U saradnji sa Reflektor Teatrom, Zoomer svoje verne čitaoce nagrađuje poklon kartom za predstavu „Urednik“ u Dorćol Platzu 27. i 28. maja! Na svaku kupljenu kartu, čitaoci Zoomera dobijaju još jednu kartu besplatno za sebi dragu osobu. Povedite nekog ko vam je drag i uživajte u ovoj sjajnoj predstavi. Sve što treba da uradite da bi dobili poklon kartu jeste da nam se javite putem društvenih mreža ili na mejl zooomer@e8.org.rs najkasnije do četvrtka, 27. maja u podne.

Predstava prati dinamiku jedne televizijske redakcije i kako se ona, što u kolektivnom što u individualnom obliku, nosi sa time kako i koje će informacije prenositi. Iako se čini da utiču na sudbinu „tamo nekih ljudi“ vidimo kako zapravo utiču na sudbinu sebe samih. Shvatamo zašto se nalaze u pozicijama u kojima se nalaze i kako ih neinformisanost i neangažovanost za sopstvene živote dovodi u pozicije u kojima se nalaze. Kako iz njih pokušavaju da se izvuku i da li i zašto (ne)uspevaju.

“Vera, posvećena autorka analitičko-političke emisije koja ima desetominutni prostor nakon dnevnika završava emisiju sa gostom na „nezgodnu“ temu. Vrlo brzo shvata da je najavljena letnja pauza u stvari spremanje njenog otkaza. Nakon što ne dobije podršku od svog kolektiva koji čine ljudi koji predstavljaju razne aspekte (ne)reagovanja i podnošenja manipulacija istinom, Vera u programu uživo daje otkaz razotkrivajući manipulacijski sistem. To joj se obija o glavu kad krene medijska odmazda te borba sa vidljivim i nevidljivim neprijateljem za nju tek počinje.“

Autorka predstave je Sara Radojković, koncept i režiju potpisuje Vojkan Arsić, a dinamiku ove redakcije na scenu će preneti glumci Vladan Slavković, Tanja Petrović Živković, Jelena Rakočević, Darko Ivić, Miloš Lazarov, Mirjana Zeljković, Marko Panajotović i Maja Suša. Predstava je na repertoaru 27. i 28. maja od 20h u Dorćol Platzu.

Zoomer
Zoomerhttp://www.zoomer.rs
ZOOMER. Priča nove generacije.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još