Zdravo dvadesete: konkurs za plaćenu praksu

Platforma „Zdravo dvadesete“ raspisala je konkurs za šestomesečnu, stručnu, plaćenu praksu za četiri pozicije kreatora i kreatorki sadržaja sajta  dvadesete.rs. Drugu godinu zaredom društveno – odgovorna platforma kompanije Galenika, pruža priliku studentima i studentkinjama da usavršavaju svoje komunikacione i digitalne sposobnosti i ispolje svoju kreativnu stranu prilikom uređivanja portala dvadesete.rs.

U periodu od šest meseci, četvoro izabranih kandidata i kandidatkinja biće angažovano na osmišljavanju, planiranju i uređivanju sadržaja sajta, ali i vođenju društvenih mreža „Zdravo dvadesete“. Timskim radom doprinosiće razvoju inovativnog i korisnog sadržaja za mlade, a pored mogućnosti da pokažu stečena znanja i istraživačke sposobnosti, dobiće i šansu da njihov glas čuje zajednica koja okuplja 12.000 mladih iz Srbije i regiona.

Za vreme trajanja prakse kandidati i kandidatkinje će imati i priliku da pohađaju edukacije iz oblasti komunikacijskih i digitalnih veština, koje je kompanija Galenika, kao nosilac projekta „Zdravo dvadesete” u saradnji sa svojim partnerima obezbedila odabranim kandidatima i kandidatkinjama. Ceo proces prakse biće propraćen mentorskom podrškom, kao i mesečnom, novčanom naknadom za obavljenu praksu. Raspisivanjem konkursa platforma „Zdravo dvadesete“ nastoji da uključi kreativne, talentovane i ambiciozne dvadesetogodišnjake/kinje u kreiranje sadržaja namenjenog upravo njima.

„Nakon velikog interesovanja na prošlogodišnjem konkursu, druga sezona prakse na projektu „Zdravo dvadesete“ bila je neminovna. Izuzetno nam je drago što i ove godine pružamo šansu mladima da uz mentorsku podršku učestvuju u kreiranju kreativnog sadržaja koji za cilj ima promenu životnog stila i usvajanja zdravih navika među dvadesetogodišnjacima. Kroz platformu „Zdravo dvadesete“ kompanija Galenika za cilj ima da mladim ljudima pruži kredibilne i proverene informacije, a da istovremeno kroz praksu da šansu mladima da razvijaju svoje kreativne veštine i usvajaju nova znanja“,  izjavila je Jelena Parojčić, izvršna direktorka za ljudske resurse u kompaniji Galenika.

Konkurs je otvoren do 08. maja u ponoć, a početak stručne šestomesečne prakse planiran za 04. jul.

Sve informacije o načinu prijave, uslovima i detaljima angažovanja za program stručne prakse možete pronaći na LINKU. Iskustva sa prošlogodišnje prakse, takođe možete pogledati ovde.

Avatar
Zoomerhttp://www.zoomer.rs
ZOOMER. Priča nove generacije.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Marko Obradović: Ljubav kao imidž, samo da se vidi

Muzika mu nije bila želja iz detinjstva, iako su početni koraci vodili ka samoj. Koji su mu ciljevi sada, kakvi su planovi...

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još