Vođenje kroz izložbu NIGHTS Marka Vulete – Đukanova

U subotu 30. oktobra sa početkom u 18h održaće se vođenje kroz izložbu NIGHTS. i razgovor sa autorom Markom Vuletom – Đukanovim.

Tom prilikom kustos galerije Dušan Savić razgovaraće sa umetnikom o njegovom procesu rada, inspiracijama i uzorima, planovima za budućnost, ali i o svetu plakata i njihovom značenju u 21. veku.

Ukoliko želite da pogledate izložbu i razgovarate sa autorom, Art hub Kula nalazi se u Cetinjskoj 15 u prostoru sat kule stare pivare.

A ukoliko ste u subotu zauzeti, izložba NIGHTS. otvorena je do 11. novembra, a radno vreme galerije je od srede do nedelje od 18 do 22h.

Avatar
Zoomerhttp://www.zoomer.rs
ZOOMER. Priča nove generacije.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Bliži li se kraj rata u Ukrajini?

Reči koje ćete ovih dana često čuti su: „Marijupolj je pao”. Kada to kažu, ljudi aludiraju na izlazak ukrajinskih vojnika iz čeličane...

Leksikon s2:ep17 /Marko Milivojević

Poželeti da saznaš  životnu priču ponekad podseća na nemoguću misiju. Leksikon je te nemoguće misije pretvarao u moguće. Barem iz dosadašnjeg iskustva.

Pitali ste koja to prava LGBT+ osobe nemaju – evo kompletnog odgovora

Danas se obeležava Međunarodni dan borbe protiv homofobije, transfobije i bifobije (IDAHOT) kako bi se skrenula pažnja na nasilje i diskriminaciju lezbejki,...

Obavezni vojni rok od 2023. godine?

U Srbiji je obavezno služenje vojnog roka ukinuto 1. januara 2011. godine. Od tada u vojsku idu samo oni koji to žele....

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još