Vodič za gledanje tokom praznika

Brzo nam idu praznici kada možemo da nađemo malo vremena i pustimo neke nove ili stare stvari kako bi se opustili. Dosta novih naslova je došlo u poslednje vreme kao i novih sezona a sada preporučujemo šta treba da krenete da gledate ili čemu da se vratite.

Moja genijalna prijateljica

Elena Ferante je uvek preporuka za čitanje tokom slobodnog vremena, ali serija rađena po Napuljskoj tetralogiji je jedna od vernijih ekranizacija. Pre nekoliko meseci izašla je nova, treća sezona rađena po trećoj knjizi „Priča o onima koji odlaze i onima koji ostaju”. Serija prati dve drugarice kroz njihovo odrastanje u Napulju.

via youtube.com

Stjuardesa

Jedna manje obavezujuća serija koja nam donosi Keli Kuoko i njen misteriozni život. Dostupne su dve sezone gde vidimo njene krimi komične dogodovštine. Za gledanje tokom praznike idealna zbog ne velikog broja epizoda.

via youtube.com

Birmingemska banda

Ova serija dosta obimnija, ali pošto je zvanično da je završena, to je prava prilika za one koji vole da bindžuju da se upuste u gledanje. Serija koja je uprkos velikom broju epizoda uspela da sačuva originalnu priču i ne posustane u dinamici. Donosi priču sa početka dvadesetog veka i svojim izgledom potpuno odvlači u taj period.

via youtube.com

Ljubavni život studentkinja

Idealna zbog jedne sezone, kratkog trajanja epizode i toga što donosi jednu laganu, ali ne banalnu, priču studentkinja u Americi. Naslov ne treba da se odbije, nije jedna limunadica. Ako ste voleli „Emili u Parizu”, sigurno ćete biti fan ove serije.

via youtube.com

Otkriće veštica

Za one koji vole druge svetove i mistiku ovo je prava serija. Sadašnjost, putovanje kroz vreme, vampiri, veštice sve u jednom finom paketu dobijamo. Tri sezone prate život profesorke Dajane Bišop.

via youtube.com

Naslovna fotografija: My Brilliant Friend Official Trailer, printscreen

Prethodni članakHristos Voskrese!
Sledeći članakJachim Zoomira nedelju 070

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Lista gostiju na koncertu Yu grupe obećava ex-yu rock festival

Koliko je među zumerima nostalgičara? Onih koji nešto ne vole da se gasiraju, već slušaju ono što su njihovi roditelji slušali? Za...

Sve više žena za volanom GSP-a

Ukoliko koristite gradski prevoz u Beogradu, videti ženu za volanom više nije toliko neočekivan prizor kao do pre nekoliko godina. Ako se...

Sadisti i mazohisti na internetu: Ne budi hejter, baci lajk

Ako mislite da je hejter produkt modernog doba u velikoj ste zabludi. Mrzitelja koji nagomilani bes i nataložene frustracije ispoljavaju negativnim komentarima...

Počinje „Nišvil”: nagrada za životno delo Beti Đorđević

Danas počinje prestižni džez festival „Nišvil" koji se tradicionalno održava svake godine u Nišu, još od 1995. godine. Ili, bar za sada,...

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još