Tribina EDITovanje realnosti / ZOOMER

Tribinom #EditovanjeRealnosti, održanom u petak, 20. avgusta, na sceni Reflektor teatra u Dorćol Platzu, završena je prva sezona serijala #EDIT u produkciji Zoomera.

Tema tribine, kao i tema serijala, bilo je mapiranje toksičnih narativa koji dominiraju u javnom diskursu Srbije. Govorili su: Milan Antonjević, pravnik i ekspert za ljudska prava; Tara Petrović, pravnica Građanskih inicijativa; Jelena Jaćimović, umetnica, ilustratorka i aktivistikinja; Lazar Čovs, novinar i fact-checker BBC-ja na srpskom jeziku i Dejana Stošić, aktivistkinja i omladinska radnica.

Moderirali su: Jana Šarić, programska menadžerka Centra E8 i Nemanja Marinović, izvršni urednik portala Zoomer.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Najnovije

Jachim Zoomira nedelju 073

Nekrofilija u medijima postoji i zbog vas.

Gol protiv stigme: Milica Pavlović i fudbalerke sa Daunovim sindromom

U sportskoj dvorani kampusa Univerziteta u Banjaluci odigrana je utakmica „fudbalom protiv stigme" u kojoj su fudbalsko umeće pokazale devojke sa Daunovim...

Leksikon s2:ep17 /Marko Milivojević

Poželeti da saznaš  životnu priču ponekad podseća na nemoguću misiju. Leksikon je te nemoguće misije pretvarao u moguće. Barem iz dosadašnjeg iskustva.

Španski zakon o odsustvu zbog menstruacije prvi takav zakon u Evropi

Španija ima velike šanse da postane prva evropska država koja će pokrivati troškove bolovanja za radnice koje imaju bolove tokom menstruacije.

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još