„Sumnjivo lice” u četvrtak u Reflektor Teatru

Volite Nušića? Čini vam se da, 130 godina kasnije, ne živimo u mnogo drugačijem društvu od onog koje je Nušić opisao? Onda morate pogledati ovu nesvakidašnju interpretaciju!

„Sumnjivo lice” dolazi na scenu Reflektor teatra u četvrtak, 12. avgusta, u okviru letnjeg programa. Predstava će biti održana sa početkom od 21h u Dorćol Platz-u u Beogradu.

Vojkan Arsić i Milena Bogavac donose jedno novo, moderno, ali i kritičko posmatranje dela koje smo svi čitali kao obaveznu literaturu. Otvaraju jedno bitno pitanje na koje nam u školi niko nije skrenuo pažnju – da li je ovo „laka komedija”, ili ozbiljno visprena društvena kritika?

Ono što je sigurno – nakon ove predstave „Sumnjivo lice” sigurno nećete doživljavati na isti način kao što ga se sećate iz škole.

Ulaznice možete kupiti na blagajni Reflektor teatra (Dobračina 59b), ili ih rezervisati putem naših društvenih mreža ili broja telefona 0603008886.

Vidimo u četvrtak da zajedno (re)interpretiramo genijalnog Nušića!

Nemanja Marinović
Nemanja Marinović
Kad ne uređuje tekstove, bistri politiku. Kad ne bistri politiku, bistri pop kulturu.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

YANXovanje utorkom 04: SAMO GLEDAJ, CAKI

Šta vidite na ovoj slici? Kako ne vidite ništa? Aha, ne vidite sliku, pa tako ni ništa na njoj. A misao, glava,...

Kako se Extreme Intimo izblamirao sa body positivity kampanjom

Brend Extreme Intimo pokrenuo je kampanju „(ne)savršena" putem koje želi da se brendira kao kompanija koja se zalaže za body positivity....

Zdravko Ponoš- Đilasova ruka pomirenja ili udarac ispod pojasa?

Zdravko Ponoš, bivši načelnik Generalštaba Vojske Srbije i general-potpukovnik Vojske Srbije u penziji, predložen je za predsedničkog kandidata ispred opozicionog bloka, na...

Humanitarno igranje „Bečke stolice” u sećanje na Luku Kurjačkog

U ponedeljak, 24. januara, sa početkom od 20 časova, biće održano humanitarno igranje predstave „Bečka stolica" na velikoj sceni „Doma kulture Studentski...

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još