Sergej Pajić nastupio na Warner Music festivalu

Na poziv jedne od najvećih diskografskih kuća na svetu Warner Music, a ispred izdavačke kuće Mascom iz Srbije, mlada muzička zvezda Sergej Pajić nastupio je na festivalu Warner Unboxing Butelkownia u Varšavi.

U toku svog boravka u Poljskoj naš talentovani izvođač se susreo sa nekim od najvažnijih producenata i umetnika koji nastupaju ispred Warner Music Group.

Sergej Pajić je nakon nastupa vidno oduševljen izjavio: „Bilo je fenomenalno, ljudi su super odreagovali, tako da Poljska, vidimo se opet uskoro“.

WARNER UNBOXING je festival namenjen svima koji vole muziku, otvoren je za sve: prijatelje, partnere, zvezde i debitante. Sa idejom da zajedno možemo stvoriti i predstaviti mnogo više, festival godinama okuplja najzanimljivije izvođače sa poljske hip-hop scene kojima se ove godine ekskluzivno pridružio srpski reper Sergej Pajić.

Podsećamo, Warner Music i kompanija Mascom zajednički objavljuju i podržavaju Sergeja Pajića, izvođača velikog potencijala i zvezdu TikToka koji za sobom već ima niz lokalnih hitova. Pajić uživa status jednog od najuticajnijih TikTokera u regionu, dok njegovi video spotovi imaju više od 12 miliona pregleda na servisu YouTube i redovno dospevaju na lokalne trending liste. Sa više od 350.000 pratilaca na YouTubu, 500.000 na Instagramu i preko milion na TikToku, napravio je ogroman prodor na društvenim mrežama. Pored toga, na platformi Spotify, Sergej ima preko 47.000 slušalaca mesečno.

Krajem prošle, 2022. godine Warner Music i kompanija Mascom uspostavile su novu vrstu partnerstva u okviru koga zajedno rade na formiranju lokalne mreže artista koji imaju potencijal za proboj na globalno tržište i time postanu deo globalne Warner Music porodice.

Naslovna fotografija: Sergej Pajić, promo
Fotografije u galeriji: Warner Music Poland

Zoomer
Zoomerhttp://www.zoomer.rs
ZOOMER. Priča nove generacije.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još