Podcast Mladost s3:e2 / Dragana Dukuljev / Zoomer

Mladost se vraća i ove nedelje na vaše zvučnike!
I ovoga puta, Vaši domaćini su Dejana Dexi Stošić i Aleksandar Pašalić.

Dragana Dukuljev je body positive aktivistkinja i žena sa misijom da svako, a posebno žene, uživaju u svom telu i seksu. Poznatija na Instagramu kao Daca Magic njene priče nas uče o poštovanju, o granicama, fetišima, komunikaciji kao ključu uspešnosti. 

Sa Dacom smo pričali o tome kako na njen aktivizam gleda njena okolina, koja je razlika između BDSMa i seksualnog nasilja. Koja je tačno razlika između nasilne i toksične veze. Da li je kompromis ustvari najbolji način rešavanja problema, da li postoji etička pornografija i kako i zašto je odlučila da odradi review vibratora. 

Avatar
Zoomerhttp://www.zoomer.rs
ZOOMER. Priča nove generacije.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Leksikon s2:ep17 /Marko Milivojević

Poželeti da saznaš  životnu priču ponekad podseća na nemoguću misiju. Leksikon je te nemoguće misije pretvarao u moguće. Barem iz dosadašnjeg iskustva.

Gol protiv stigme: Milica Pavlović i fudbalerke sa Daunovim sindromom

U sportskoj dvorani kampusa Univerziteta u Banjaluci odigrana je utakmica „fudbalom protiv stigme" u kojoj su fudbalsko umeće pokazale devojke sa Daunovim...

Nisu ni seli u Skupštinu, a već pozivaju na kršenje zakona

Nove parlamentarne stranke koje su prebacile cenzus na prethodnim izborima još uvek nisu ni sele u skupštinske klupe, a već su krenule...

Jachim Zoomira nedelju 073

Nekrofilija u medijima postoji i zbog vas.

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još