Mesi svrgnuo i čuveno jaje!

Sada se definitivno može reći da je Mesi osvojio sve što se osvojiti može!

Nakon što je konačno sa reprezentacijom Argentine uspeo da podigne čuvenu „Boginju“ na Svetskom prvenstvu 2022 u Kataru i time se upisao u istoriju fudbala kao jedan od najvećih fudbalera svih vremena – Svetsko prvenstvo mu je donelo i još jednu, potpuno neočekivanu titulu.

Naime, carousel fotografija sa Svetskog prvenstva koje je okačio juče za 24 sata postalo je najlajkovanija objava u istoriji Instagrama te je tako Mesi uspeo ono što poslednje četiri godine svi influenseri sveta nisu uspeli – da sa trona skine čuveno JAJE!

Do ovog trenutka, najviše lajkova u istoriji Instagrama imalo je jedno najobičnije jaje, ironično postavljeno sa ciljem da obori dotadašnji rekord od 18 miliona lajkova koliko je imala fotografija Kajli Džener. Profil sa jednom jedinom slikom, slikom jajeta, tada je uradio ono što niko nije mogao – da ujedi ceo svet, pa makar i sa ciljem da se neko „svrgne“, te je jaje sakupilo nešto više od 56 miliona lajkova. I četiri godine bilo na tronu.

A onda je došao Leo Mesi, koji čak i nije rekorder na mrežama, i za jedan dan uspeo da obori ovaj rekord. U ovom trenutku njegova objava ima više od 57 miliona lajkova.

Ako je za svrgavanje jajeta bilo potrebno da prođu četiri godine – koliko će proći dok neko ne uspe da skine velikog Mesija sa Instagram trona?

Fotografije: leomessi Instagram profil,

Nemanja Marinović
Kad ne uređuje tekstove, bistri politiku. Kad ne bistri politiku, bistri pop kulturu.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još