Lista gostiju na koncertu Yu grupe obećava ex-yu rock festival

Koliko je među zumerima nostalgičara? Onih koji nešto ne vole da se gasiraju, već slušaju ono što su njihovi roditelji slušali? Za sve te zumere, Yu grupa sprema spektakularan put u prošlost.

Naime, jedan od najpoznatnijih bendova bivše Jugoslavije pedeset godina postojanja obeležiće velikim koncertom na Tašmajdanu, a sudeći po listi gostiju to će biti jedan pravi festival Ex-Yu roka.

Naime, kako je danas objavljeno, pored Jelića i Yu grupe nastupiće i Bajaga, Dejan Cukić, Bora Đorđević, Dado Topić, Vlatko Stefanovski, Đule Van Gogh, Saša Lokner, Janez Bončina Benč, Nikola Čuturilo Čutura, Bruno Langer (Atomsko sklonište) i Sead Lipovača Zele (Divlje jagode).

Neki od njih su i odrasli na mizici Yu Grupe.

YU grupu pratim od mojih gimnazijskih dana. Išao sam na njihove koncerte u Univerzalnoj sali u Skoplju, i uživao u njihovom jednostavnom, ali autentičnom rock izrazu… Braća Jelić su ikone YU-rocka. Njihovo trajanje je za svako poštovanje. Još uvek se nismo dogovorili šta ćemo svirati, ali ponudu da budem deo spektakla sam prihvatio bez razmišljanja. Vidimo se uskoro u Beogradu“ izjavio je Stefanovski.

Jelići obećevaju spektakl, a koncert je zakazan za 10. septembar.

Drago nam je i puno nam je srce što ćemo okupiti na jednom mestu toliko dragih prijatelja, sa kojima ćemo zajedno svirati i prisetiti se mnogobrojnih avantura. Sigurni smo da će i publika uživati zajedno sa nama. Vidimo se 10. septembra na Tašmajdanu!poručuju Jelići.

Foto: Wood

Avatar
Zoomerhttp://www.zoomer.rs
ZOOMER. Priča nove generacije.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Srbija i talent šou programi: fenomen punoletstva Zvezda Granda

Takmičarski talent program „Zvezde Granda“ najdugovečniji je televizijski format ovog tipa na našim prostorima jer se (sa izuzetkom korona pandemije) bez prekida...

Slobodna zona traži volontere

Filmski festival Slobodna zona otvorio je poziv za volontere koji vam prenosimo u celini. Filmski...

Radna eksploatacija se još uvek retko prijavljuje

Na regionalnoj konferenciji „Borba protiv trgovine ljudima u svrhu radne eksploatacije u Evropi: standardi, realnost i nove strategije delovanja” koja je počela...

Jachim Zoomira nedelju 082

According to a tally by The Associated Press, at least 11 people have been killed since protests began earlier this month after the funeral...

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još