Koleginice predviđaju pobedu Konstrakti

Dok kvote za pobedu naše predstavnice na Evroviziji na kladionicama stalno rastu, mnogi iz sveta muzike Konstrakti predviđaju pobedu na ovom takmičenju. Jedna od prvih koja je iznela svoje predviđanje je trostruka predstavnica Srbije na pesmi Evrovizije Saška YANX, koja je našu zemlju kao prateći vokal predstavljala 2010, 2011 i 2015. godine.

Vrlo verujem da ćemo pobediti, bio bi i red sa ovako fantastičnom celom pričom, a i posle 15 godina. Podržavamo i navijamo i za ostale; mada, neka se lome kolege po bini, neka sevaju vatrometi, butke i visoke note, a naša će Ana lepo sesti nobl, gospodski otpevati, preneti važnu poruku koju ima, oprati ruke i čistih ruku se sa staklenom statuom kući vratiti„, napisala je YANX u svojoj kolumni YANXOVANJE na ZOOMERU. Nakon Konstraktinog nastupa, YANX je ponovila svoje predviđanje: „Ok… svima je sve jasno, sad i meni. POBEDIĆEMO. I, šta ćemo sad?“ napisala je YANX sinoć na Tviteru i dodala da „ovakav hajp nema niko„, iako ima još dobrih kandidata u oba polufinala.

Nego, ‘e l’ se gradi nešto već u Glibovcu? #samopitam„, dodala je YANX na Tviteru, a onda se osvrnula i na razloge zašto veruje da će se naša pobeda dogoditi: „Dakle da se razumemo. Pobeđujemo MOLITVOM i naravno ZDRAVLJEM. Jel’ svima sve jasno? Molim lepo„, zaključila je YANX.

A podrška je stigla i od Konstraktine najveće rivalke na nacionalnom takmičenju. Sara Jo, vlasnica hita „Muškarčina“ i predstavnica Srbije na Evroviziji 2013. godine sa grupom „Moje 3„, gostujući danas u jutarnjem programu Radija S dala je svoje prognoze o plasmanu država na Evroviziji i prva tri mesta dodelila Srbiji, Italiji i Španiji.

Mesto broj jedan je Konstrakta, definitivno. Autentičnost uvek treba da se nagradi, ne pamtim da se ikada pojavio tako neko originalan. Drugo mesto Blanko i Mahmud, a treće mesto Šanel iz Španije„, istakla je Sara.

S obzirom na to da nije uvrstila u listu Ukrajinu, koja važi za ubedljivo najvećeg favorita ove godine, Sara Jo je kroz šalu izjavila da „favoriti najgore prolaze„.


Nemanja Marinović
Nemanja Marinović
Kad ne uređuje tekstove, bistri politiku. Kad ne bistri politiku, bistri pop kulturu.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Budućnost za mlade: Koliki je zaista generacijski jaz?

Stručni skup pod nazivom „Budućnost za mlade“ održan je u četvrtak 25. maja u Dorćol Platz-u u Beogradu, na kome su se...

Andreja Stanković: Zašto je meni aktivizam važan?

Andreja ima 24 godine i dolazi iz Sremske Mitrovice. Aktivizmom je počela da se bavi u Centru E8, kroz inicijativu #IdeGlas. Pitali...

Zoomer GIVEAWAY! Vodimo vas na spektakl LORD OF THE DANCE

Vreme je za još jedno ZOOMER DARIVANJE! Ovaj put imamo pravu poslasticu za sve ljubitelje plesa - vodimo...

Jelena Brkljač: Empatijom do promena

Jelena Brkljač dolazi iz malog mesta zvanog Ratkovo, ali Sombor smatra svojom lokalnom zajednicom jer tu boravi već 4 godine. Od vrata...

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još