Jachim Zoomira nedelju 040

Izveštaj stručne komisije JKP „Vodovod i kanalizacija” iz januara 2021 kaže: „Od 105 analiza prečišćene vode, 13 uzoraka nije bilo u skladu sa Pravilnikom o higijenskoj ispravnosti vode za piće.”

Nakon napada na aktiviste i aktivistkinje „Zrenjaninske akcije” na mirnom protestu 26.8.2021. gde policija nije adekvatno obavljala svoj posao za koji je plaćena od građana i građanki, nakon dozvoljavanja napada od strane „nepoznatih lica” i kasnog reagovanja – postavlja se pitanje: da li imaju osećaj odgovornosti zbog stanja u gradu u kojem i sami žive zajedno sa ljudima koje nisu zaštitili?

Građani i građanke u Zrenjanu traže samo ovo – čistu vodu u česmi u 21. veku. 17 godina nema zdrave vode za piće zbog prekomerne količine arsena.

Gde je voda?

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Slučaj Mateja Periša: Grubo kršenje etičkih standarda

Savet za štampu izdao je saopštenje za javnost i pozvao medija da poštuju pravo na privatnost i dostojanstvo žrtve. Mediji u Srbiji...

Šta te čeka na Pravoslavnem bogoslovskem fakultetu, vol. I

Bliži ti se kraj srednje čkole, a ne znaš šta bi d'upišeš? Dosadno ti u životu i 'oćeš na fakultet? Dozvoli da...

Šta su majmunske boginje?

Sve su nas iznenadile informacije o slučajevima majmunskih boginja u Evropi i mnogima je prva reakcija bila: „ne još jedna pandemija…”. Međutim,...

Leksikon s2:ep17 /Marko Milivojević

Poželeti da saznaš  životnu priču ponekad podseća na nemoguću misiju. Leksikon je te nemoguće misije pretvarao u moguće. Barem iz dosadašnjeg iskustva.

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još