Izborila se za decu, pa poručila ženama: dignite glas!

Pevačica Tanja Savić juče je sletela u Beograd. Sa svojim sinovima! Već godinu i po dana, koliko traje i pandemija korona virusa, traje i borba Tanje Savić da ponovo bude sa decom koju je, bez njenog pristanka, suprug odveo u Australiju.

Iako nije želela da komentariše slučaj, Tanja je nakon sletanja poslala poruku podrške svima koji se nalaze u sličnoj situaciji.

„Borite se do kraja. Boriti se nije sramota. Protiv bilo kakvog nasilja, bilo psihičkog ili fizičkog, treba dići glas u javnosti i to nije sramota. Da ja nisam progovorila ništa se ne bi desilo“, izjavila je Tanja Savić okupljenim reporterima.

Tanja je izjavila i da je svesna da je svojim primerom mnogima pomogla, iako u tom trenutku nije bila svesna da će njena objava na Instagramu proizvesti takve reakcije.

„Jedino putem svog Instagrama sam mogla da se obratim, stvarno mi je bilo teško i trebalo mi je neko olakšanje. Tada sam videla da sam uradila pravu stvar, da su se mnoge žene javile, mnoge majke, čak i neki očevi koji su ostali bez svoje dece i znam da sam pomogla mnogim ljudima da se samosveste i da se probude“, objasnila je Tanja i dodala da niko ne treba da živi u toksičnoj vezi.

„Svi zaslužujemo da budemo srećni. Svako od nas pojedinačno. Ne treba da trpimo nikoga, nikakve torture, nikakve kontrole – gde si, šta radiš – to je pakao i zatvor“, poručila je Tanja.

Podsećanja radi, suprug Tanje Savić Dušan Jovančević odveo je decu, bez Tanjinog odobrenja, u Australiju na početku pandemije korona virusa, a pevačica je slučaj objavila u javnosti nakon što joj je suprug više dana onemogućavao kontakt sa decom. Od tada traje pevačicina zakonska borba, a detalji slučaja koji su izašli u javnost oslikavali su sliku kontinuiranog porodičnog nasilja.

Nemanja Marinović
Nemanja Marinović
Kad ne uređuje tekstove, bistri politiku. Kad ne bistri politiku, bistri pop kulturu.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Leksikon s3:e7 / Đorđe Cvetković

„Vraćajući se na leksikone iz osnovne škole, sećam se namere da javno podelimo istinu, koju čuvamo u podsvesnoj strani mozga. Koju želimo...

Građani Kule i Crvenke u borbi protiv smeća

Građani Kule kivni su na svoje sugrađane zbog nesavesnog odlaganja smeća zbog čega, kako kažu, Kula „liči na deponiju". Kako bi rešili...

Mimi Mercedez je postala „Simp“!

Period iza nas pokazao je zašto je Mimi Mercedez kraljica rep muzike na Balkanu, a to je zapravo samo uvod u ono što tek...

Small hydropower plants: is there an alternative?

In the last few years, small hydropower plants have been the most popular way of obtaining energy from water sources. At the...

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još