Instagram Cardi B je jedno od zanimljivijih mesta za praćenje američkih izbora

Ukoliko ste sinoć mirno skrolovali kroz fid vašeg instagrama da biste odjednom videli i pre svega čuli kako Cardi vrišti na televizor, niste jedini. Međutim, Cardi je jedna strastvena žena a američki izbori se bliže. To znači da će u nizu predizbornih aktivnosti i javne debata suprotstavljenih kandidata postati svakodnevica američkog života.

Naime, sinoć se odigrala debata između Majka Pensa i senatorke Haris. U odnosu na sve što se dešava u Americi od pandemije do pokreta Black Lives Metters nastao nakon jezivog tretmana crnačke zajednice od strane policije, logično je da će i debate biti napete. Naime, republikanci nastavljaju sa svojim problematičnim narativom braneći sve Trampove postupke dok se demokrate bore da ponovo osvoje većinu američkih glasova u tandemu Bajden – Haris.

Nakon prve debate Trampa i Bajdena, generalne reakcije američkih medija i društveno angaćovanih zvezda bila je jednoglasna – ono nije bila debata, ono je bilo nadvikivanje.

Ovog puta, reakcije su nešto drugačije – mahom demokratski orjentisane poznate ličnost i pre svega žene primetile su nadmeni ton koji je Majk Pens zauzeo spram senatorke Haris koja je u nekoliko navrata jasno istakla da ne želi da joj iko drži bilo kakve lekcije, pogotovu ne one o pravosuđu, kako i sama dolazi iz reda javnih tužioca.

View this post on Instagram

I’m hawt now !!!!!

A post shared by Cardi B (@iamcardib) on

Međutim, Cardi B, koja je u trci za predstavnika demokrata glasno podržavala Bernija Sandersa, sada je još glasnije vikeala na televozor na kome se nalazio Majk Pens, dekonstruišući svaki njegov narativni spin.

Kao pripadnica latino zajednice, feministkinja i žena sa tvrdim stavom, prilično je logično što je Cardi reagovala kako je reagovala. Pa ipak, o toj debati je svakako imalo još puno toga reći.

Pratite Zoomer jer se uskoro i sami uključimo u praćenje izbora od kojih zavisi kako sudbina Amerike, tako i sudbina globalnih diplomatskih odnosa.

Avatar
Zoomerhttp://www.zoomer.rs
ZOOMER. Priča nove generacije.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Marko Obradović: Ljubav kao imidž, samo da se vidi

Muzika mu nije bila želja iz detinjstva, iako su početni koraci vodili ka samoj. Koji su mu ciljevi sada, kakvi su planovi...

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još