Geek Party 2023: Proslava Nove godine za štrebere i štreberke

Geek Area iz Niša organizuje doček Nove 2023. godine u Elektronskoj industriji u Nišu, sa željom da oformi zajednicu štrebera Srbije. Pozivamo sve štrebere i štreberke – digitalne profesionalce i entuzijaste, da zajedno sa nama proslave Novu godinu.

Zajednica štrebera u Srbiji nije organizovana, a reč štreber vuče čak i negativne konotacije. Smatramo da biti štreber znači biti digitalan, kreativan, sposoban i zabavan i da je vreme da dosadašnji narativ zajedno promenimo. Naša ideja je da svi oni kojima je, istina, udobnost gejming stolice često važnija od provoda, dođu na jedno mesto, upoznaju se i, postajući deo zajednice, nastave svoja poznanstva, prijateljstva i profesionalne saradnje. To znači da su dobrodošli štreberi iz cele Srbije, a i šire!

Osim toga, ove godine umesto Beča, Budimpešte ili kućne varijante, nudimo potpunu novogodišnju alternativu – doček u modernom ambijentu u Elektronskoj industriju u Nišu, gde su se godinama pravile najbolje tech stvari. Uz puno simbolike, naša zajednica će tu otpočeti svoj život i sinergiju.

Karta za žurku vam obezbeđuje 8 sati provoda, neograničenu hranu i piće i sjajnu muziku koju vrte DJ Andrija i DJ Lekić, a svakodnevno se trudimo da dopunimo ovaj spisak.

Mesta u kafanama su sva rezervisana, ali pošto je nama svakako prijatnije pod led svetlima, to je u redu. Rezervacije za Geek Party, dok i kod nas ne nestane mesta, vrše se na sajtu geekarea.net/party/.

Geek Party 2023 održava se 31. decembra od 20h u kafeu Industrija. Nove informacije pratite na Instagram profilu @geekarea.nis i na sajtu geekarea.net.

Naslovna fotografija: serija Stranger Things, youtube printscreen

Zoomer
Zoomerhttp://www.zoomer.rs
ZOOMER. Priča nove generacije.

Komentari

Leave a reply

Molimo Vas, unesite komentar
Please enter your name here

Preporučujemo

Instagram

Jachim zoomira nedelju

Preporučujemo

Najnovije

GLEDAJ

Još